Müge Anlı’da gündeme gelen DJ Gezgin cinayetinde şok iddia: İşkence, şiddet…

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen DJ Gezgin cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan'ın yeğeni Alim Karadağ'ın tanıdığı Ali Rıza Kılıç, programa konuk olarak önemli iddialarda bulundu. Ali Rıza Kılıç, Alim Karadağ'ın, dayısı Mehmet Karahan'ın nasıl öldürüldüğüne dair detayları anlattığını söyledi. İşte kan donduran detaylar…

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Türkiye’nin gündemine gelen DJ Gezgin cinayetinde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan’ın yeğeni Alim Karadağ’ın tanıdığı Ali Rıza Kılıç, programa konuk olarak önemli iddialarda bulundu.

Ali Rıza Kılıç, Alim’in, dayısı Mehmet Karahan’ın nasıl öldürüldüğüne dair detayları anlattığını söyledi.

Ali Rıza Kılıç, Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında, Alim Karadağ’ın işe ihtiyacı olduğunu, annesinin zor durumda olduğunu ve tehdit edildiğini söyledi.

Tehdidin nedenleri ile ilgili iddialarsa oldukça dikkat çekici. Öyle ki öne sürülenler, Mehmet Karahan’a işkence yapıldığından, cenazenin yıkanması ve alınmasına kadar uzanıyor.

Müge Anlı’daki DJ Gezgin cinayetiyle ilgili şaşkına çeviren anlar! Cemal Durmaz: ‘Öldürmedik güvercin besledik!’

DJ GEZGİN CİNAYETİYLE İLGİLİ KAN DONDURAN İDDİALAR

Ali Rıza Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

“Cemal Durmaz’ın hem annesinin üzerine hem dayısı üzerine borsa oynatıldığını, Cemal Durmaz’ın annesi tarafından dayısına işkence edildiğini…

Feyzullah Eleman diye birini ortaya kattı. Cenazeye almaya gelenlerden birisi olduğunu ve ayrıca gül suyu götürmüşler yıkamışlar.”

DETAYLARI TEK TEK ANLATTI

Ali Rıza Kılıç, Alim’in dayısı Mehmet Karahan’ın nasıl öldürüldüğüne dair detayları da anlattığını söyledi.

Kılıç, “İşkenceyle öldürüldüğünü, Cemal Durmaz’ın kafasını peteğe vurduğunu, annesinin de o süreçlerde Cemal Durmaz’a yardım ettiğini, sakladığını…

Eve girdiği zaman dayısının 5-6 tane dişini bulduğunu, bunu emniyete verdiğini de söyledi bize. Bunlardan hiçbir zaman bahsetmedi.

Alim de can korkusu var. Bunların tamamını Alim geniş bir şekilde anlattı”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir