Diyarbakırlı depremzededen ‘devlet yok’ diyen HDP’li Garo Paylan’a: ‘Sen Diyarbakır’ın çöpü olamazsın’

Diyarbakır'da, depremzedeler acıları üzerinden siyaset devşiren HDP'li Garo Paylan'a tepki gösterdi. Diyarbakırlı depremzede, "Garo Paylan gelmiş burada resim çekiyor, vatandaşla konuşmuyor. Bir de Diyarbakır milletvekili olacaksın. Sen Diyarbakır’ın çöpü olamazsın" ifadelerini kullandı. Devletin ilk andan itibaren yanlarında olduğunu vurgulayan vatandaş, "Devlet bize bakıyor, ekmek veriyor su veriyor, her şeyi veriyor. Siz kimsiniz buraya geldiniz." dedi..

featured

Diyarbakır’da depremzedelerden HDP’li Garo Paylan’a sert tepki! Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 10 ili etkiledi. Yıkılan binlerce binanın altında kalanlar için herkes seferber oldu, kurtarılan yaralılar ise hastanelere kaldırıldı.

Bir yandan yıkılan binalarda arama çalışmaları sürerken, diğer yandan da depremin yaraları sarılıyor.

DİYARBAKIR’DA DA TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

Depremin etkilediği illerden biri olan Diyarbakır‘da da devlet, tüm imkanlarıyla seferber oldu. Çöken binalardan birinde çalışmalar devam ederken bir vatandaşın isyanı dikkat çekti.

Depremzede vatandaş, bölgeye gelen HDP’li vekillere tepki gösterdi.

‘GARO PAYLAN GELMİŞ BURADA RESİM ÇEKİYOR, VATANDAŞLA KONUŞMUYOR’

Özellikle HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan’a tepki gösteren depremzede, “Garo Paylan gelmiş burada resim çekiyor, vatandaşla konuşmuyor.” dedi.

‘SEN DİYARBAKIR’IN ÇÖPÜ OLAMAZSIN’

Paylan’a yönelik sözlerine devam eden vatandaşımızın, “Bir de Diyarbakır milletvekili olacaksın. Sen Diyarbakır’ın çöpü olamazsın.” sözleri ise dikkatlerden kaçmadı.

‘DEVLET BANA BAKIYOR SEN BANA BAKMAMIŞSIN’

Depremzede vatandaşın tepki gösterirken söyledikleri şu şekilde: Devlet bize bakıyor, ekmek veriyor su veriyor, her şeyi veriyor. Siz kimsiniz buraya geldiniz. Garo Paylan gelmiş burada resim çekiyor, vatandaşla konuşmuyor. Bir de Diyarbakır milletvekili olacaksın.

Sen Diyarbakır’ın çöpü olamazsın. Sabah 5’ten beri buradayım, devlet bana bakıyor sen bana bakmamışsın. Geliyorsun burada resim çekiyorsun. Adam orada diyor ki bu Kürt’tür. Ben Kürdüm ama Kürtçü değilim, milletvekili bana kızıyor.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir