Diyarbakır’da AK Parti Hani İlçe Başkanlığı’na molotoflu saldırı!

featured

AK Parti Diyarbakır Hani İlçe Başkanlığı’na molotofkokteylli saldırı düzenlendi.

Saat 21.00 sıralarında düzenlenen saldırı esnasında bazı partililerin içeride olduğu ancak kimsenin yaralanmadığı öğrenilirken, binada hasar oluştu.

2 kişi gözaltına alındı

Saldırının ardından polislerin yaptığı çalışmayla molotofkokteylini attığı öne sürülen M.E. ile ona gözcülük yaptığı iddai edilen Ş.B. gözaltına alındı.

Saldırı, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, bir kişinin elindeki molotofkokteylini yakıp ilçe başkanlığına atması ve ardından hızla kaçması görülüyor.

Mehmet Şerif Aydın’dan tepki

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın, saldırının görüntüsünü Twitter hesabından paylaşarak tepki gösterdi.

Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Dün İzmir HDP İl binasına yönelik yapılan iğrenç saldırının bir benzeri, bu gece Diyarbakır’ımızda AK Parti Hani İlçe teşkilatımızın binasına yönelik olarak yapılmaya çalışıldı. İçeride bulunan kardeşlerimizin şans eseri yara almadan kurtulabildiği bu iğrenç saldırıyı, tıpkı dün yapılan saldırı da olduğu gibi AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı olarak lanetliyoruz. Terör odaklarının ülkemizde oluşan huzur ve güven ortamını baltalamaya yönelik olarak, içerideki uzantıları üzerinden harekete geçmeye çalıştıklarını ibretle müşahede etmekteyiz”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir