Diyarbakır’da 7 çocuklu kuzeni Aslan Karakaş’a kuma olmayı reddeden Emine Karakaş 5 kurşunla cezalandırıldı!

featured

Diyarbakır’da 7 çocuk babası kuzeni Aslan Karakaş’ın (37) ikinci eş olma talebini reddedince uğradığı silahlı saldırı ağır yaralanan Emine Karakaş’ın (16), yaklaşık 3,5 aydır tedavi gördüğü hastanedeki Yoğun Bakım Ünitesi’nde çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Emine’nin “Beni siz iyileştireceksiniz değerli hocalarım. İnşallah iyileştireceksiniz beni. Hastaneye sedyeyle geldim, yürüyerek çıkacağım inşallah. Sizler de beni iyileştirmek için, elinizden geleni yapacaksınız. Bundan eminim. Maalesef acı benim göbek adım” dediği duyuldu.

Emine’nin annesi Nurcan Karakaş ise tek dileğinin kızının yaşaması olduğunu söyledi.

“Size güveniyorum”

Tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde, doktorlarla yaptığı görüşmenin cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıkan Emine Karakaş, iyileştirilmesi için yardım talebinde bulundu.

Yaşam mücadelesi verdiğini söyleyen Emine Karakaş, şöyle konuştu: “16 yaşımdayım. Böyle oldum. Siz değerli hocalarım inşallah iyileştireceksiniz beni. Size güveniyorum. Elinizden geleni yapın. İki aydır yatıyorum, kendimi hiç bırakmadım. Güvendim hep daha iyi olacağım dedim. Beni iyileştirmek için ne olur elinizden geleni yapmaya çalışın lütfen. Size güveniyorum.”

“Şiddet ve tacize uğradı”

Emine Karakaş’ın annesi Nurcan Karakaş de 23 yıl önce kuma olarak geldiğini, kızının da kaderinin kendisi gibi olmaması için çabaladığını söyledi. Nurcan Karakaş, Aslan Karakaş’ın uzun yıllar kızını rahatsız ettiğini ifade ederek, “Kızım ondan 2 yıl şiddet ve taciz gördü. Okumayı çok istiyordu ancak bırakmadılar. ‘İlla ki benimle evleneceksin’ diyordu. Kızım ise ‘Hayır. Ben senin çocuğun yaşındayım. Nasıl oluyor da sana aşığım diyorsun’ diyordu. Yalvarıyorum, bu adam cezasız kalmasın” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir