Disney Plus’ta yer alacak Türk oyuncular tanıtım filminde bir araya geldi: Engin Akyürek, Demet Özdemir, Hande Erçel…

Disney Plus, Türkiye’de yayına başlamak için gün sayarken, yerli içeriklerinde yer alacak birbirinden ünlü ve sevilen oyuncular, tanıtım filminde bir araya geldi. Engin Akyürek, Demet Özdemir, Hande Erçel, Pınar Deniz gibi sevilen isimlerin yer aldığı tanıtım filmi büyük beğeni kazandı.

Türkiye’nin en sevilen oyuncuları Disney Plus‘ın özel filmi için bir araya geldi.

Disney Plus içeriklerinde yer alacak sevilen oyuncuların, özel dekore edilmiş bir otelde, kendileri için özel olarak tasarlanmış farklı alanlarda keyifli bir izleme deneyimi yaşadığı görülüyor.

Disney Plus’da yer alacak oyuncular akşam yemeğinde bir araya geldi! Kimler kimler yoktu ki…

ESPRİLİ BİR REKLAM FİLMİ

Otel görevlilerinin oyuncuları ağırlamak için özenli hazırlıklarıyla başlayan filmin devamı, tüm hazırlıkların, aslında misafirlerin Disney Plus izlemeleri için yapıldığını estetik ve esprili bir dille anlatıyor.

Disney Plus’ın Türkiye’de yayın hayatına başlamasının yarattığı heyecana ve geniş içerik arşiviyle sunacağı yepyeni izleme deneyimine atıfta bulunan filmde yer alan ünlü oyuncular; Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Burak Deniz, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir, Eda Ece, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Hande Erçel, Pınar Deniz ve Timuçin Esen, platformun yepyeni hikayelere imza atmak için çıktığı yolculuğunda, önümüzdeki dönem hayata geçecek projelerinde yer alacaklar.

İbrahim Seten’den Recep İvedik 7 ile ilgili sürpriz Disney Plus iddiası! Şahan Gökbakar 120 milyon TL’ye anlaştı mı?

14 HAZİRAN’DA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Türkiye’nin en sevilen oyuncularından oluşan bu kadar geniş bir kadroyu, ilk kez aynı reklam filminde bir araya getirmesiyle dikkat çeken kampanya, sosyal medyada çok ses getirirken, platformun önümüzdeki dönemlerde yayına alacağı yerli içeriklerle ilgili de büyük merak uyandırdı.

Yayınlandığı ilk andan itibaren sosyal medyada büyük ses getiren ve heyecan yaratan reklam filminin yönetmen koltuğunda Serdar Dönmez otururken, görüntü yönetmeni olarak Kasper Wind Nielsen görev aldı. Prodüksiyon tasarımının Agustin Ruben Moreaux tarafından gerçekleştirildiği filmin yaratıcı ajansı TBWA, yapım şirketi ise Depo Film.

Disney Plus, halihazırda heyecanla beklenen binlerce içeriğinin yanı sıra ses getirecek yepyeni yerli içerikleriyle 14 Haziran’dan itibaren Türkiye’de izleyiciyle buluşacak.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir