Diline piercing yaptıran türbanlı kadının videosuna bomba yorum: ‘Abla diline hakim olamamış’

Diline piercing yaptıran türbanlı kadının videosu sosyal medyada tepkilere neden oldu. Diline piercing, burnuna hızma taktırıp iğrenç iğrenç videolar çekip sosyal medyadan paylaşan kadın için, ‘’Abla eline, beline hakim olmuşsa da diline hakim olamamış.’’ şeklinde yorumlar yapıldı.

featured

Hemen hemen her gün utanacağımız cinsten olayların yaşandığı sosyal medyadaki iğrençliklere bir yenisi daha eklendi.

Burnuna hızma, diline de piercing yaptıran türbanlı bir kadının videosu paylaşıldı.

Dilindeki piercingi göstermek için şekilden çekle giren kadın, sosyal medyada linç edildi.

İşte sosyal medyadan diline piercing yaptıran türbanlı kadının videosuna gelen tepkilerden bazıları:

”Saçının teli dahi görünmeyen bu ablamız diline ve burnuna taktırmış olduğu metalleri şuh bakışlar içinde sergilemekte ve siz değerli yazarlardan yorum beklemekte. Siz marjinal falan değilsiniz, bunu aklınıza sokun iyice.

Abla eline, beline hakim olmuşsa da diline hakim olamamış. E can daa! İlk taşı en günahsızsınız atsın.

Bu görüntüleri linçlemek yerine önünün açılması taraftarıyım. Bunları linçleyince gelinen nokta belli değil mi?

Türbanlı olabilir ama örtülü olmayan kişinin videosu. Örtünmek ile türban takmak bambaşka iki olay. Her başına bez koyan örtülü değildir. Örtünmek de yalnızca kadına özgü değildir. İslam’daki örtünme mevzusu çok yanlış biliniyor, güzel bir din anlayışı ile eğitim şart.

Recep Tayyip Erdoğan bir ara bu konuya değindi, güncelleme yapılması lazım dedi (-ki hz. ömer dönemi de dahil 3 kere yapılmış bir olaydır bu) fakat yobaz kitle adamı linç etti, o da geri adım attı (şimdilik)

Sırt çatalında yanlara doğru uzanan iki melek kanadı dövmesi olduğuna dair iddiaya girmek istediğim bacı. Lakin bu iddiamı ispatlamanın veya çürütmenin mümkünatı yok.

5 cm² alanda bulunan piercing sayısı üç (rakamla 3). kimse bilmez tabii, görünmeyen başka yerlerinde de olma olasılığı vardır, sorgu meleklerine sormak lazım.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir