Dilek Ceylan’ı öldüren nişanlısı İdris Nesim yakalandı

Ankara'da ayrılmak isteyen nişanlısı 2 çocuk annesi Dilek Ceylan'ı (32) tabancayla vurarak öldüren İdris Nesim (38) olaydan sonra kaçmıştı. İdris Nesim polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

featured

Ankara’da Dilek Ceylan’ı öldüren nişanlısı İdris Nesim yakalandı.

Yaklaşık 2 yıl önce eşinden boşanıp 2 çocuğuyla birlikte annesinin Keçiören ilçesindeki evine dönen Dilek Ceylan, bir süre sonra İdris Nesim ile nişanlandı.

KONUŞMAK İÇİN GİTTİ SİLAHLA VURDU

İdris Nesim, ayrılmak isteyen nişanlısı Dilek Ceylan ile konuşmak için 30 Nisan’da evine gitti. Nesim, odada konuşurken çıkan tartışmada yanındaki tabancayı çıkarıp Dilek Ceylan’a 2 el ateş ederek kaçtı.

Evde bulunan annesi Handan Çelebi’nin ihbarıyla gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Dilek Ceylan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Dilek Ceylan’ın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

127 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kaçan İdris Nesim’i yakalamak için özel ekip kuruldu. Olayın ardından telefonunu kapatan Nesim’in yerini tespit edebilmek için görüşme ihtimali olan 127 kişinin ifadesine başvuruldu.

Nesim’in gidebileceği yerler tek tek tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda İdris Nesim’in saklandığı Keçiören Yayla Mahallesi’ndeki ev tespit edildi. Nesim, eve düzenlenen baskın sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

İdris Nesim’in emniyetteki işlemleri sürüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir