Dilara Gültay ve Cansu Demirel’in öldürüldüğü dehşet evinde neler yaşandı? Mustafa Payan kimdir?

İstanbul'un Kartal ilçesinde 24 yaşındaki Mustafa Payan evinde kalan Dilara Gültay ve Cansu Demirel'i öldürdükten sonra durumu polise ihbar etti. Eve gelen polisler genç kızların cansız bedenleri ile karşılaşırken, Mustafa P.ayan'ı ise bileklerini kesmiş halde buldu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahıs, cinayetleri itiraf etti. Öte yandan evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu.

featured

Kartal Cumhuriyet Mahallesi Pelin Sokak’taki bir evde ikamet eden Mustafa Payan (24) sabah saatlerinde polisi arayarak gece evinde kalan Dilara Gültay ve Cansu Demirel’in (30) hareketsiz şekilde yattıklarını bildirdi. İhbar üzerine, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Bileklerinden kesilmiş şekilde yaralı olan Mustafa Payan polis gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırılırken, yapılan incelemede Gültay ve Demirel’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Polisin, olay yerindeki incelemelerinin ardından kadınların cenazesi, ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Haberi alan Gültay ve Demirel’in yakınları, adrese gelerek ekiplerden bilgi almaya çalıştı. Kendisini yaraladığı için hastaneye kaldırılan Mustafa P., kadınları öldürdüğü söyledi. Polisin yaptığı ilk incelemede Mustafa P.’nin iki kadını öldürerek intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti.

Noterde katiplik yapan Dilara Gültay ile elektronik firmasında çalışan Cansu Demirel’in yakınlarının dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Bir restoranda çalışan Mustafa P.’nin kasten yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilirken evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu.

Dilara Gültay’ın cesedinin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu Demirel’in cansız bedeninin ise oturma odasında bulunduğu kaydedildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir