Dilan Çiçek Deniz’den ters köşe yapan proje! Sevenleri şoke oldu

Dilan Çiçek Deniz yeni sezonda Kusursuz Kiracı dizisinde rol alacak. Ünlü oyuncunun yeni projesi heyecanla beklenirken Dilan Çiçek Deniz'den ters köşe bir iş geldi. Ünlü isim, Amadeus oyunuyla ilk kez tiyatro sahnesine çıkmaya hazırlanıyor. Üç sezondur Özlem Öçalmaz'ın oynadığı Constanze rolünü, bu sezondan itibaren Deniz oynayacak.

featured

Dilan Çiçek Deniz, yeni sezonda Kusursuz Kiracı dizisinde başrol oynayacak. Serkay Tütüncü ile kamera karşısına geçecek olan Dilan Çiçek Deniz’in yeni sezondaki tek projesi sadece Kusursuz Kiracı olmayacak.

Dilan Çiçek Deniz transparan yırtmacıyla yürek hoplattı! Kalçalarına kadar uzanıyor

2014 Türkiye ikinci güzeli Dilan Çiçek Deniz, oyunculuk kariyerine tiyatroyu da ekledi. Oyunculukta er meydanı olarak gösterilen tiyatro sahnesine, 3 sezondur kapalı gişe oynayan ve uzun replik ve tiratların bulunduğu Amadeus oyunuyla çıkmaya hazırlanan Dilan Çiçek Deniz, Selçuk Yöntem ve Okan Bayülgen gibi iki önemli sanatçıyla partner olacak.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ AMADEUS’UN YENİ CONSTANZE’Sİ OLDU

Bu rolü üç sezon boyunca Özlem Öçalmaz oynuyordu. Dilan Çiçek Deniz Amadeus oyununun yeni Constanze’si olarak objektif karşısına geçti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir