Dilan Çiçek Deniz, Mert Yazıcıoğlu ile aşkını itiraf etti: ‘Tanıma aşamasındayız’

Geçtiğimiz günlerde 4 yıllık ilişkisini yeni bitiren Mert Yazıcıoğlu ile görüntülenen Dilan Çiçek Deniz, haklarında çıkan aşk iddiasını doğruladı. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Deniz, Yazıcıoğlu'yla ilgili soruların ardından "Birbirimizi tanıma aşamasındayız" dedi.

featured

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktaladıktan kısa bir süre sonra Dilan Çiçek Deniz ile görüntülendi. Zekariyeköy’deki bir mekanda baş başa sohbet eden ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü.

Benzer Haberler
dilan-cicek-deniz-mert-yazicioglu
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu el ele görüntülendi
mert-yazicioglu-shakira
Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu’nu aldattı mı? Şok paylaşım…
hafsanur sancaktutan
Hafsanur Sancaktutan’dan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası flaş açıklama

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Dilan Çiçek Deniz, aşk iddiasıyla ilgili sessizliğini bozdu.

DİLAN AŞKI KABUL ETTİ

2. Sayfa’da yer alan haber göre, bir alışveriş merkezinde magazin gazetecilerinin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadıkları iddialarını doğrulayarak “Birbirimizi tanıma aşamasındayız” dedi.

 

BAŞ BAŞA GÖRÜNTÜLENDİLER

Gazete Magazin’de yer alan habere göre, geçtiğimiz haftalarda İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığı yaparken yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu çifti bir kaç gün önce Zekariyaköy’de bir mekanda görüntülendi. İçeriye el ele giren çiftin bir süredir görüştükleri birbirlerini tanıma aşamasında oldukları öğrenildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir