Didem Didar Balcı kimdir? İzmir’de hastasının üzerine neden yürüdü?

Tepecik Devlet Hastanesi’nde görevli olduğu bilinen Didem Didar Balcı’nın bir hastasına yönelik sarf ettiği sözler sosyal medya gündemine oturdu. Didem Didar Balcı kimdir, kaç yaşında, neden gündem oldu?

featured

İzmir‘de bir hastanede tahlil sonucu göstermek isteyen bir hasta ile doktor Didem Didar Balcı arasında henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Söz konusu olay sosyal medyada çığ gibi büyüdü. Peki Didem Didar Balcı kimdir, neden gündem oldu…

DİDEM DİDAR BALCI KİMDİR?

İlkokul, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlayan Didem Didar Balcı, lisans eğitimini 1999’da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. Akabinde 2001 ile 2005 arasında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Dermatoloji Bölümü’nde uzmanlık aldı. Didem Didar Balcı, 2012’den beri Tepecik Devlet Hastanesi’nde dermatoloji hekimi olarak görev yapmaktadır. Didem Didar Balcı’nın kaç yaşında olduğu bilgisine ulaşılamamıştır.

NEDEN GÜNDEM OLDU

Sosyal medyaya servis edilen görüntülere göre Tepecik Devlet Hastanesi’nde görevli olduğu öne sürülen Didem Didar Balcı, henüz bilinmeyen bir sebeple hastasıyla sözlü münakaşaya girmişti. Balcı, kayda alınan görüntülerde hastasına yönelik şu sözleri söyledi:

Sana hesap mı vereceğim.
Sen kimsin bana soru soruyorsun.
Kim bu kadın ya kapımın önüne kadar gelip bana hesap soruyorsun.
Serseri.
Başhekime de gidip söyleyeceğim.
Seni mahkemeye veririm görürsün.
Tazminat açarım 10 bin lira verirsin. Tabi o kadar paran varsa.

Didem Didar Balcı’nın yanına gelen bir hemşireye de ”dokunma bana, bu ne manyaklık ya doktora dokunmak, konuşmak falan, sen niye beni tutuyorsun” dedi. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran görüntülerle beraber Didem Didar Balcı’nın kim olduğu da merak konusu oldu.

https://habermotto.com/izmirde-doktorun-hastanin-ustune-yurudugu-anlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir