Didem Arslan’la Vazgeçme programındaki sahte gelin kim? Melisay Tosun kaç kişiyi dolandırdı?

featured

Türkiye bu olayı konuşuyor! Antalya Serik’te yaşayan Dilek Köse, Show TV’de ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılmış; 20 yaşındaki kızı Melisay Tosun’un 4 sene önce evlilik çetesine katıldığını ve insanları evlenme vaadiyle dolandırdığını söylemişti. Bu iddialar karşısında stüdyo adeta buz kesmişti.

Melisay Tosun’un 16 yaşında evden kaçıp Emirhan isimli bir kişinin yanına gittiğini ve gittikten sonra da evlilik çetesine dahil olduğunu söyleyen Anne Dilek Köse, kızının 2018 yılında 18 yaşına girdikten sonra sırasıyla Balıkesir, Uşak ve Afyon’a gelin olarak gönderildiğini ifade etti.

Jandarmanın araması sonucu kızının bu çeteye katıldığını öğrendiğini belirten çaresiz anne, kızını bir türlü bu şebekeden kurtaramadığını anlattı. Genç kızının, birçok insanı evlenme vaadiyle dolandırdığını, onlardan başlık parası, ziynet eşyası aldırdığını ve en sonunda kahvelerine uyku ilacı atarak, uyuttuktan sonra evden kaçtığını söyledi.

Toplamda 23 kişiyi evlilik vaadiyle dolandıran Melisay Tosun’un yaşattıklarını anlatmaya sözler yetmeyince Didem Arslan’la vazgeçme ekibi haritalandırma yöntemini kullandı.

İşte o trajikomik tablo:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir