Kur’an-ı Kerim yaktıran DİAYDER’in hamisi Ekrem İmamoğlu, İsveç’i savunup Türkiye’yi suçladı

Terör örgütü elebaşı bebek katili Apo'nun uydurduğu sahte dini yaymak için faaliyet gösteren DİAYDER isimli sözde derneğin savunuculuğunu üstlenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İsveç'te Kuran-ı Kerim'in yakılması üzerine Türkiye'yi suçlayan imalarda bulundu. DİAYDER'den aldıkları fetvalar ile İslamiyet'e saldıran PKK'lı teröristler pek çok şehirde camileri ateşe verip Kur'an-Kerim yakmışlardı.

featured

Terör örgütü elebaşı Öcalan’ı ‘peygamber’ olarak tanımlayan PKK’nın paralel Diyanet örgütlenmesi DİAYDER kadrolarının İBB’de işe alındığının ortaya çıkması skandalının ardından İBB’de istihdam edilen PKK dağ kadrosu elemanlarını da basın toplantılarında savunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakılmasının ardından Türkiye’yi suçladı.

İSVEÇ’E SAHİP ÇIKTI

İmamoğlu, sosyal medya paylaşımında tepkilerin yersiz olduğunu ima ederek skandal bir çıkışa imza attı.

Türkiye’de devlet yetkilileri, İsveç’te Kuran’ı Kerim’in yakılmasına ve provokatif PKK eylemlerine destek verildiği için İsveç başbakanına tepki göstermişti. Ancak İmamoğlu ise bu davranışın aksine bu eylemlere destek veren İsveç’e sahip çıktı.

DİAYDER’İ SAVUNUP BAKANLIĞI SUÇLAMIŞTI

Terör örgütü elebaşı Öcalan’ı ‘peygamber’ olarak tanımlayan PKK’nın paralel Diyanet örgütlenmesi DİAYDER kadrolarının İBB’de işe alındığı skandalı patlak verdikten sonra da DİAYDER’in terörle ilgisi olmadığını savunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ortaya çıkan deliller yalanlamıştı.

PKK’NIN TALİMATIYLA KURAN-I KERİM YAKILMIŞTI

Bebek katili Apo’nun uydurduğu sözde dini yaymak için faaliyet gösteren DİAYDER üyeleri İslam dinine ait kuralları aşağılayıp kendi sapkınlıklarını sergileyen eylemler yapmışlardı.

DİAYDER’den fetva alan PKK’lı teröristler, pek çok ilde camileri ateşe vermiş, Kuran-ı Kerim yakmışlardı.

PKK TERÖR LİSTESİNDEN ÇIKARILSIN

PKK’nın paralel Diyanet yapılanması DİAYDER’in faaliyetleri PKK-KCK yapılanmasının bir özeti gibi.

Türkiye’nin Güneydoğusunu “Kürdistan” olarak tanımlayan DİAYDER, işgal altında olduğunu belirttiği Kürt topraklarının kurtarılması için Türk askeri öldürmenin sevap olduğunu sözde Cuma namazı hutbelerinde duyurmuştu.

PKK elebaşı Öcalan’ın talimatıyla DİAYDER’in düzenlediği “Kuzey Kürdistan Konferansı” sonuç bildirgesinde çatışmalarda ölen PKK’lı teröristlerin anıldığı ve Kürt halkının devlete karşı ayaklanmaya davet edildiği ortaya çıktı.

İşte o hain bildiri:

    

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir