Devlet Bahçeli’den oyuncu Burak Haktanır’a destek: ‘Boynumuzun borcudur’

MHP lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'Türkiye Yüzyılı' beyanına desteğini vurguladı. Bahçeli, Millet İttifakı'na sert sözlerle yüklenirken "Alayının aklını toplasanız bir incir kabuğunu doldurmayacaktır" ifadelerini kullandı. Togg konusunda Kılıçdaroğlu'na seslenen Bahçeli "Sana kötü bir haber vereyim" dedi. MHP lider ayrıca oyuncu Burak Haktanır ile yönetmen Özcan Alper arasındaki gerginliğe değinerek Haktanır'a destek verdi.

featured

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaşmak üzere MHP grup toplantısında kürsüye çıktı. Bahçeli ‘Türkiye Yüzyılı’na desteğini “Biz ‘Türkiye Yüzyılı’nın dünya geneline tıpkı bir cemre gibi düşme mücadelesinde sonuna kadar varız” sözleriyle vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Togg hakkındaki açıklamasına değinen Bahçeli, “Kılıçdaroğlu sana bir kötü haber vereyim, Togg’un seri üretimi 2023’te başlıyor, buna şimdiden hazır ol, siparişini vermek için de şimdiden sıraya gir” diye konuştu.

Bahçeli, Boğaziçi Film Festivali’nin ödül törenindeki TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı üzerinden yaşanan gerginliğe değinirken ise “Bu tiplerin barış, adalet çıkışları Türkiye’ye kurulmuş bir nevi bombalı tuzaktır. Gerçek sanatçımız Burak Haktanır’ın cesareti ve dik duruşu da alkışlanacak düzeydedir. Kendisini tebrik etmek, ‘helal olsun’ demek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

“MALİYETLER MESELE OLMAKTAN ÖNÜNDE SONUNDA ÇIKACAK”

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

2023’ün yol haritasını hazırlıyoruz. Başarmanın dışında bir başka seçenek tanımıyoruz. 85 milyonun tamamına elimizi uzatıyoruz.

Girdi maliyetleri Cumhur İttifakı ile birlikte mesele olmaktan önünde sonunda çıkacaktır. Yaparsak biz yaparız, yaparsa MHP ve Cumhur İttifakı yapar ve mutlaka başarır.

“‘TÜRKİYE YÜZYILI’NI DESTEKLİYORUZ”

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 28 Ekim’de açıklanan Türkiye Yüzyılı beyanı devlet ve toplum hayatımıza yeni bir hedef, yeni bir nefes, yepyeni bir ivme kazandırmıştır. 3 Kasım 2000’de yüzyılla sözleşme hedefimizi açıklamıştık. Memnuniyetle ifade etmek isterim ki o günkü beyanımızla bugünkü Türkiye Yüzyılı kararlılığı birbirini tamamlamıştır. Biz ‘Türkiye Yüzyılı’nın dünya geneline tıpkı bir cemre gibi düşme mücadelesinde sonuna kadar varız. Sayın cumhurbaşkanının ‘Gelin, Türkiye Yüzyılı vizyonunu birlikte oluşturalım, gelin Türkiye Yüzyılı’nı yeni bir milli mutabakat zemini haline dönüştürelim’ davetine icabet ediyor, buna da hazır olduğumuzu açık yüreklilikle dile getiriyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonunun ruhunu ve özünü ifade eden 17 başlığın hepsini yararlı buluyor, destekliyoruz. ‘Türkiye Yüzyılı’, Türk yüzyılıdır.

Ayrıntısına girmeyeceğim, zedeleyici sebeplerden dolayı Cumhuriyet’in 1. yüzyılında treni kaçırdık. 2. yüzyılında ise kaçırdığımız treni bu kez biz yapacağız.

MİLLET İTTİFAKI’NA SERT SÖZLER! “AKILLARINI TOPLASANIZ İNCİR KABUĞUNU DOLDURMAZ”

‘Zillet ittifakı’ cumhurbaşkanı adayını arayışla uğraşırken Cumhur İttifakı eserleriyle, vizyon projeleriyle konuşmakta ve göz doldurmaktadır. Leyleğin ömrü nasıl lak lak ile geçiyorsa bunlarınki de dedikoduyla heba olmaktadır. Bu ittifakta buluşanların alayının aklını toplasanız bir incir kabuğunu doldurmayacaktır.

Türkiye’nin hiç şakası yoktur. Üzerimizde hesap yapan, ülkemize zarar vermeye çalışan terör çeteleri ve ülkeler dikkat etsinler, akıllarını başlarına alsınlar, dev artık ayağa kalmakla kalmamış, muhteşem bir teknolojik atılım yapmıştır. Türkiye artık kendisine has birikim, imkan ve kabiliyetiyle kendi otomobilini yapacak aşamaya gelmiştir.

KILIÇDAROĞLU’NA ‘TOGG’ TEPKİSİ: SANA KÖTÜ BİR HABER VEREYİM

Hani sayın Kılıçdaroğlu ‘Otomobil üretiyoruz dediler, otomobil nerede, milleti kandırıyorlar’ demişti ya, sorduğu sorunun cevabını Bursa-Gemlik’te gördük, şahit olduk. Kılıçdaroğlu sana bir kötü haber vereyim, Togg’un seri üretimi 2023’te başlıyor, buna şimdiden hazır ol, siparişini vermek için de şimdiden sıraya gir. Zaman bulursan, yolunu öğrenirsen Gemlik’e gitmeyi hakikaten tavsiye ediyorum. Kılıçdaroğlu ABD’de bazı Avrupa ülkelerinde parlak beyin bulmak için gezip tozarken pırıl pırıl zekalarıyla vatan evlatları Gemlik’te harikalar yaratmışlar. Sayın Kılıçdaroğlu parlak beyinleri uzakta, Hans’ta, John’da değil, Ahmet’te, Mehmet’te ara.

Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın İstanbu’la çözülmesi ümidi, Kanal İstanbul’un tüm dünyayı etkilemesi, Türkiye’nin siyaset ve diplomaside 2023’e ve müteakip yıllara tesir kuvvetinin de ön habercisidir. Bu yüzyılda zillete yer yoktur.

“AND OLSUN, SİZİ KUDURTMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Affınıza sığınarak CHP Mersin Belediye Başkanının şu alçak sözlerine dikkat çekmek istiyorum: ‘Vizyona bakın, gözlerim yaşardı. Tank, top, SİHA, vur, öldür, kahramanlık türküleri… Cumhuriyet bunun için kurulmadı.’ PKK’lıları belediyesinde işe alan bir belediye başkanından başka sözler duymak mümkün müdür? And olsun, sizi kudurtmaya devam edeceğiz. Sayın belediye başkanı, hasbelkader seçildin ama hasbelkader Akdeniz’e dökülmeyeceksin.

KILIÇDAROĞLU’NA: ÖNCE ADAY OL, SONRA KONUŞ

Kılıçdaroğlu ‘Erdoğan benim aday olmamdan çok korkuyor’ demiş. Korkaklar Türkiye’yi taşa tutanlardır. Davul sende, tokmak başkasında; önce aday ol, sonra konuş.

“BURAK HAKTANIR’A ‘HELAL OLSUN’ DEMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Bir yönetmenin terör heveslisi TTB Başkanı için ‘Sırf barış dedi diye hapse attılar’ sözü ‘zillet ittifakı’nın kokuşmuş zihniyetidir. Bu tiplerin barış, adalet çıkışları Türkiye’ye kurulmuş bir nevi bombalı tuzaktır. Gerçek sanatçımız Burak Haktanır’ın cesareti ve dik duruşu da alkışlanacak düzeydedir. Kendisini tebrik etmek, ‘helal olsun’ demek boynumuzun borcudur.

Cuma günü düzenlenen Boğaziçi Film Festivali’nin ödül töreninde En İyi Yönetmen Ödülü kazanan Özcan Alper, ödülünü terör propagandasından tutuklanan Türkiye Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya etmişti. Oyuncu Burak Haktanır ise bu sözlere tepki göstermişti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir