Devlet Bahçeli’den Kemal Kılıçdaroğlu’na: “Senin kabul etmediğin tezkere sayesinde terörü yok edeceğiz”

featured

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli konuşmasına 10 Kasım Atatürk’ün vefat yıldönümü dolasıyla Atatürk’ü anarak başladı.

Bahçeli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83’üncü yıldönümüne ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Geride bıraktığı muhteşem eserleri, müstesna hizmetleri mahşeri vicdanda ebediyen hükmünü koruyacaktır. Dehasının başında kuvvetli öngörüsü gelmektedir. Türk milletinin varlığına kast eden her türlü tehdidin farkına vararak milleti uyandırmış, bağımsızlık meşalesi yakmıştır.

Tüm dünyanın Türkiye’ye gıptayla bakmasına neden olmuştur. O Türk tarihinin ortak değeridir. Yaşananlar, düşmanlarla, ihanetlerle, isyanlarla her Türk vatandaşının iyi öğrenmesi gereken bir dönemdir. Atatürk bir yandan Türk milletinin kendine güvenini güçlendirirken, diğer yandan da milletin arasına nifak sokanlarla mücadele etmiştir. Selanik’te doğan, 57 yıllık bir hayata devasa bir ömrü sığdıran Mustafa Kemal Atatürk’ü herkes saygıyla anacaktır.”

“HDP’NİN KAFESİNE GİREN CHP PATLAMIŞTIR”

HDP’nin kafesine giren CHP resmen patlamıştır. Nerede anarşik vaka görülmüşse orada Cumhuriyet Halk Partisi çıkmıştır.

Bu partinin kalemşörlüğünü yapan kozmopolit zihniyetler milli dokuda dipsiz kuyular açmak için çırpınmışlar, görevi bitenlerin soluğu yabancı ülkede aldığı ortaya çıkmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu bir sonuçtur, sebep ise CHP’ni son 50 yılında yatmaktadır. Kılıçdaroğlu’nun bütün yolları Kandil’e çıkmaktadır.

“KABUL ETMEDİĞİN TEZKERE SAYESİNDE TERÖRÜ YOK EDECEĞİZ”

CHP’nin hali utanç vesikasıdır.  Kılıçdaroğlu’nun istikameti şaşmış, bütün yolları Kandil’e açılmıştır. Türkiye’nin haklı mücadelesine sırt çeviren hayır diyen CHP’dir. Tarafını ve tercihini şeytandan yana kullanmıştır.

İyice sıkışan Kılıçdaroğlu soluğu Yozgat’ta aldı, ‘Kandil denen yuvayı yerle yeksan etmezsem bana Kılıçdaroğlu demesinler’ dedi. Sayın Kılıçdaroğlu, Kandil’de yuva değil mağara delikleri vardır. Senin kabul etmediğin tezkere sayesinde terörü yok edeceğiz. Ağzına PKK’yı bir kere al da görelim.

“BU MEKTUP 5 KASIM SKANDALI OLARAK TARİHE GEÇECEKTİR”

CHP Genel Başkanı, Türkiye’de görev yapan yabancı devlet büyükelçilerine bir mektup yollamıştır. Bu mektup 5 Kasım skandalı olarak tarihe geçecektir. Bahse konu mektupta diyor ki “Ülkenizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı olan bu projeyi desteklememelidir. Kanal İstanbul’un uygulanmasının önlenmesi için mücadele etmeye devam edeceğim. Sizlere de dünyayı korumak için çağrıda bulunuyorum”

Sayın Kılıçdaroğlu ne hallere düştün? Seni ele geçiren irade kimdir? İtiraf et de yardım edip elinden tutalım. Türkiye’yi nasıl bir mantıkla hangi hakla şikayet ediyorsun?

Kılıçdaroğlu bir çuval inciri berbat etmiştir. Artık suyu ısınmış, miadı dolmuştur. Mektup gayrimillidir, gayrimeşrudur, bu mektup bir rezalettir. Zillet ittifakının yama tutmadığı ortaya çıkmıştır. Yabancı büyükelçilere mektup yazıp Türkiye’yi şikayet etmen ipliğini pazara çıkarmıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir