Devlet Bahçeli’den Furkan Vakfı açıklaması: “Müslüman görünümlü bir avuç münafık…”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, "Eğer köprüden geçmem diyorsanız buyurun denize atlayıp yüzerek gidip gelebilirsiniz. Buna engel yoktur" ifadelerini kullandı. Türk Tabipler Birliği'ne tepki gösteren Bahçeli "Türk Tabipler Birliği isimli bölücü yapılanma Türk hekimlerini temsil edemez. Türk hekimlerine tek bir lafımız yoktur fakat nerede bir melanet varsa TBP Başkanı oradadır" dedi.

featured

Devlet Bahçeli‘nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımıza en kalbi selamlarımı iletiyorum. Kar yağışı hayatın olağan akışını olumsuz etkilerken, önümüzdeki ayların verimli ve bereketli geçeceğini müjdelemektedir. Bahara biraz daha yaklaşmanın heyecanını yaşadık. Nevruz müstesna bir günün adıdır. Nevruz Bayramı aynı zamanda bolluk ve bereketin timsalidir. Bu kutlu gün ataletin, yorgunluğun ve kaygının geride bırakılmasını vaat etmektedir. Bir doğruluş atılımı, bir yükseliş atılganlığıdır. Bu kültürel mirasımız elbette milli birlik ve beraberliğimizin kaynaklarından bir tanesidir. Başlıca dileğim milletimizin birlik ve dirliğinin ebediyete kadar vasıl olmasıdır.

HDP’YE NEVRUZ TEPKİSİ

Balkanlardan Sibirya’ya kadar uzanan büyük bir coğrafyada kutlanan Nevruz’un geçmişle bugün arasında önemli bir köprü olduğu tartışma getirmez bir gerçektir. Nevruz gayri milli çevrelerin, lekeli mihrakların değil Türk’ün ezeli bayramıdır.

HDP’nin hafta sonu düzenlediği sözde Nevruz kutlamaları bu yıl da ağır tahriklere sahne olmuştur. Pek çok ilimizde korsan nevruz programları düzenlenmiş, bu kapsamda bölücüler yine fitne saçmışlardır. Nevruz’dan nifak üreten kan içicilere fırsat verilmeyecektir.

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ

18 Mart 2022’de hem Çanakkale Zaferi’ni andık hem de muazzam bir eserin açılışına gururla şahitlik ettik. Böylelikle Asya ile Avrupa 6. kez birbirine bağlanmıştır. Çanakkale Köprüsü, feribotla 1 saat süren boğaz geçişini 6 dakikaya düşürmüştür. Bunun yanında Malkara’dan Çanakkale’ye uzanan 103 kilometrelik otoyol da hizmete girmiştir. Marmara Otoyolu ringi tamamlanmıştır. Türkiye’nin bölgesel ve küresel ticaretteki önemi daha da artacaktır.

TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ’NE TEPKİ

Türk Tabipler Birliği isimli bölücü yapılanma Türk hekimlerini temsil edemez. Türk hekimlerine tek bir lafımız yoktur fakat nerede bir melanet varsa TBP Başkanı oradadır. Bunlar devlet ve millet muhalifidir. PKK’nın yanında olan bunlardır, bölücülüğün propagandasını yapan bunlardır.

FURKAN VAKFI’NIN EYLEMİ

Bizim anlayışımıza göre devlet demek hukuk, düzen ve gelecek demektir. Türkiye çadır devleti, muz cumhuriyeti, yol geçen hanı değildir. Din kisvesine saklanıp darbeye kalkışan FETÖ’cülerden ders çıkarmamak akıl tutulmasına delalet edecektir. Vakıfların nasıl kurulduğu, uymaları gereken kuralların neler olduğu çerçevelenmiştir. Artık bardağı taşırmıştır. Furkan demek iyi ile kötüyü ayırt etmek demektir ancak bunlarda doğru ile yanlış birbirine girmiştir. Bu din tacirlerinin, kanunsuz eylemlerine şerefli Türk polisi zamanında müdahale etmiştir.

Sayın Süleyman Soylu, soy ismi gibi soyludur, Görevini de layıkıyla yerine getirmiştir. Bir avuç münafığa Türk devletinin yaptırım gücünü göstermiştir. Adana’da görev yapan her polisimizin tertemiz alınların öpüyorum. Bu sözde vakıf yöneticileri korkak olarak anılacaklardır. Bugün tedbir almazsak gelecekte yeni 15 Temmuzların yaşanması kaçınılmazdır. İslam dini barış ve kardeşlik dinidir. Her kim bu manevi gerçeğe riayet ediyorsa baş tacımızdır. Türkiye Cumhuriyeti devletini içten içe çürütmek için tetikte beklemek vatana ihanettir, bedeli muhataplarına çok ağır ödetilmelidir.

Devleti muhafaza edeceğiz, karşımıza engel çıkarırlarsa mutlaka aşacağız. Teslim olmayacağız, taviz vermeyeceğiz, boyun eğmeyeceğiz. Biz hiçbir güce boyun eğmedik. Bundan sonra da bu irademizi korunmaya yeminliyiz.

Alparslan Kuytul’un terör yapılanması Furkan Vakfı’nın hedefinde yine Adana Emniyeti var

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir