Devlet Bahçeli: “Öldürülen Deniz Poyraz terör örgütünün milis işbirlikçisidir”

featured

TBMM’de partisinin grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP’yi hedefine aldı. HDP’nin kapatılma davası açılmasına tepki gösterenleri sert bir şekilde eleştirdi. ”Ellerine silah alıp vatan nöbetine gitsinler de adamlıklarını görelim.”

Partisinin her toplantısında olduğu gibi bugün de HDP’nin kapatılması gerektiğini bir kez daha tekrarlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şu şekilde konuştu:

“Yedikleri önünde yemedikleri arkalarındadır”

”Boğaz’a nazır şatafatlı mekanlarda, sıcak kumların üzerinde magazinleşmiş hayatlarının derinlerine sinmiş aşağılık kompleksleri eşliğinde, demlene demlene demokrasi edebiyatı yapanlara, hayat çok parlak, dünya bunlara çok güzeldir.

Lüks otellerin lobilerinde ‘Bu kadar oy alan bir parti kapatılır mı, Türkiye’nin çivisi çıktı, bu ülke nereye gidiyor’ ahkamını kesenlerin, yedikleri önünde yemedikleri arkalarındadır.

İnsanın haya dengesi yıkıldı mı, kalbi taşlaştı mı olması beklenen tamamıyla bu kokuşmuşluktur.” dedi ve açıklamalarına devam etti.

“Ellerine silah alıp nöbete gitsinler de görelim adamlıklarını”

”Meseleyi demokrasi ile tercüme etmeye çalışanlar 1 saatliğine de olsa bu vatanın yalçın kayalarında, karlı ovalarında, buz kesmiş gecelerinde ellerine silah alıp nöbete gitsinler de görelim adamlıklarını.

Bu vatanı korumak yalnızca Anadolu’nun kavruk yüzlü yiğitlerinin mi sorumluluğu altındadır?

Nerede bu televoleciler? Nerede bu eğlence dolu gecelere akan kimliksizler? Ne yapıyor bohem hayatının lekeli müdavimleri?’

“Alaçatı, Yalıkavak, Nişantaşı’nda caka satanlar…”

”Millet salgınla boğuşurken; İzmir Alaçatı’da, Bodrum Yalıkavak’ta, İstanbul Nişantaşı’nda nasıl caka satıyorlarsa, buyursunlar saltanat sürdükleri bu vatanın külfetine de bir zahmet katlanmayı denesinler.

Ailelerinden biri teröre kurban gitseydi, yine böyle abuk sabuk konuşmaya yürekleri el verecek miydi?”

Devlet Bahçeli’den Deniz Poyraz iddiası

Partisinin grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de HDP binasına gerçekleşen saldırı hakkındaki iddialara da değindi.

HDP İzmir İl Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırı hakkında da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çarpıcı açıklamalarda bulundu. İzmir’deki saldırıyı planlı bir komplo ve provokasyon olduğunu belirten Devlet Bahçeli, saldırganın kimliğinin tüm yönleri ile de araştırılması ve arkasındaki bağlantıların ortaya çıkarılması gerektiğini belirtti.

Saldırı günü yaşananların tesadüften uzak olduğunu belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz için de çarpıcı bir iddiada bulundu. ”Deniz Poyraz’ın kim olduğunu ben size söyleyeyim” ifadelerini kullanan Bahçeli, ”PKK’nın kırsal katılım sorumlusu, şehirden dağa çıkmak isteyen PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden halkanın içinde yer alan milis işbirlikçidir. Milis işbirlikçi, köy, kasaba ve şehirlerde yalnız ve sahipsiz görülen kişileri terör örgütüne devşirmek için çalışan, örgütün hain eylemlerine yardım ve yataklık yapan terörist demektir.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, geçmiş beyanları ile de çeliştiğini belirttiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun ”Nüfusun yüzde 54’ünün CHP’li belediyeler tarafından yönetiyor” sözlerine dikkat çeken Devlet Bahçeli, ”’Kılıçdaroğlu’nun ağzındaki bakla zehirlidir” dedi.

Deniz Poyraz’ın babasının kızının cenazesinde PKK propagandası tepki çekti: #AbdülilahPoyrazTutuklansın etiketi açıldı

“HDP saldırısı alçak bir komplodur”

”HDP’nin hukuk konusu olduğu bir dönemde, şu tuhaf zamanlamaya bakınız ki, İzmir HDP il binasına yapılan hunhar saldırı ve suikast elbette şiddetli bir provokasyon, alçak bir komplo olarak değerlendirilmelidir. Saldırganın ifade tutanağı uyanık bir şuurla analiz edildiğinde, meczup olmadığı, tek başına hareket etmediği, bilinçli bir eylem içinde eyleme geçtiği hemen fark edilecektir.”

“Bu katil gerçekte kimdir?”

”Lütfen dikkat buyurunuz, öyle bir gün seçilmiştir ki, binada tek bir HDP’li yönetici yoktur, hatta planlı bir toplantı da iptal edilmiştir. Tıpkı Ankara Gar patlamasında, tıpkı Suruç katliamında olduğu gibi, HDP’liler araziye uymuşlar, birden bire kayıplara karışmışlardır. Olayın vuku bulduğu gün, ne hikmetse, çay servisi yapan asıl şahsın yerine yardım amacıyla kızı binaya gelmiştir. Cinayete kurban giden Deniz Poyraz’ın masada yarım bıraktığı kağıt bardaktan içtiği çay ile yediği domates ve zeytin, kısa süre içinde Türkiye aleyhtarlarının propaganda görseli olarak kullanılmıştır. Katilin ise bozkurt işareti yapan ve silah tutan halini resmeden fotoğrafları sanki bir yerlerde hazırda bekletiliyormuş gibi anında servis edilmiştir. Yani bir taşla daldaki birden fazla kuşun vurulması hedeflenmiştir. Altını kalın bir şekilde çizerek soruyorum; bu katil gerçekte kimdir?  Biz bu cinayeti reddediyoruz. Katilin ve işbirlikçilerinin en ağır cezaya çarptırılmasını istiyoruz.”

“Deniz Poyraz milis bir işbirlikçidir”

”Öldürülen Deniz Poyraz’ın kim olduğunu ben size söyleyeyim, PKK’nın kırsal katılım sorumlusu, şehirden dağa çıkmak isteyen PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden halkanın içinde yer alan milis işbirlikçidir. Milis işbirlikçi, köy, kasaba ve şehirlerde yalnız ve sahipsiz görülen kişileri terör örgütüne devşirmek için çalışan, örgütün hain eylemlerine yardım ve yataklık yapan terörist demektir.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir