MHP lideri Devlet Bahçeli: ‘Kiralık anket şirketleri, Amasya’ya baktınız mı? Alayınızı çılgına döndüreceğiz’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, MHP'ye yönelik karalama kampanyası düzenlendiğini ifade ederek sert ifadelerde bulundu. Bahçeli, "Zamanı geldiğinde burunlarından fitil fitil getireceğimizi de herkes bilmelidir. Hepsine meydan okuyorum. Zehir saçanları görüyoruz. Fitne yayan siyasetçileri, sözde gazetecileri, sosyal medya fareleri, ülkeden korkakça kaçmış şerefsizleri rezil rüsva etmek için uygun zamanı bekliyoruz" dedi.

featured

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Partisine yönelik bazı kişilerin karalama kampanyası yürüttüğünü belirten Bahçeli, “Hepsine meydan okuyorum, uygun zaman geldiğinde burunlarından fitil fitil getireceğiz” diye konuştu.

 

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde;

“Biz merhameti de biliriz, mertliği de biliriz, melanet emellerden hesap sormasını da mutlaka biliriz. Çelme taktılar, tökezledik ama düşmedik. Arkamızdan ittiler, sendeledik ama eğilmedik. Hakkımıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Dava onurumuzu çiğnetmeyeceğiz.

‘MHP’YE ZİNCİR VURMAK HİÇBİR AHLAKSIZIN HADDİ DEĞİLDİR’

Türk gençliği bizden yanadır, Türkiye bizim yeryüzü cennetimizdir ve sonuna kadar bizden yanadır. Milliyetçi Hareket Partisine zincir vurmak, kement bağlamak hiçbir alçağın, hiçbir ahlaksızın harcı ve haddi değildir.

‘BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ’

Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının müteahhitlerinin zamanı geldiğinde hem vallahi hem billahi burunlarından fitil fitil getireceğimizi de herkes bilmelidir.

‘UYGUN ZAMANI BEKLİYORUZ’

Hepsine meydan okuyorum. Zehir saçanları görüyoruz. Fitne yayan siyasetçileri, sözde gazetecileri, sosyal medya fareleri, ülkeden korkakça kaçmış şerefsizleri, FETÖ’cü hainleri, dış bağlantılı casusları, köksüzleri, kimliksizleri rezil rüsva etmek için uygun zamanı, sabrın gücüyle bekliyoruz. Açık hesap 14 Mayıs 2023’te sandıkta görülecektir.

‘ALAYINIZI ÇILGINA DÖNDÜRECEĞİZ’

Kiralık anket şirketleri, Amasya’ya baktınız mı? Alayınızı çılgına döndüreceğiz. 14 Mayıs 2023’e kadar konuşacaklarını konuşsunlar, sonra sıra Türk milletine gelecektir.”

’15 TEMMUZ’DA NATO NEREDEYDİ, NE HAZIRLIĞI YAPIYORDU’

Biden, füzelerin PKK’nın eline nasıl geçtiğine ilişkin bir çalışma yapmış mıdır? ABD menşeili silahlar teröristlerin elinde kurşun atarken NATO müttefikliği hiç hesaba katılmış mıdır? NATO bugüne kadar Türkiye’nin hangi güvenlik ihtiyacına cevap vermiştir? İttifakın en büyük 2. ordusu Türk ordusudur. 15 Temmuz’da başkentimiz hainler tarafından bombalanırken bu NATO neredeydi, ne yapıyordu?

Uzaktan bakınca saf mı görünüyoruz? Tarihte böylesi gaflete düşenlere, iman dolu kalplerin neler yaptığını bilmeyen varsa bilenlere sorsun. Öğrenmek için sıralarını beklemeye şimdiden koyulsunlar. Türkiye, NATO’nun eşit bir müttefikidir. Biz böyle değerlendiriyoruz. Kimden silah alıp almayacağımız NATO’nun bileceği bir konu da olmayacaktır. Dost dediklerimiz neredeydi, hangi senaryoları yazıyorlardı? Ekonomik tetikçilerini üzerimize salanların nesine güveneceğiz?

F-35’leri gasp ederken aklınız neredeydi, neyin peşindeydiniz?

Aslında maruz kaldığımız gelişmelerin tadı tuzu kaçmıştır. Bu kurşun gibi bir ortamda Cumhurbaşkanımız NATO zirvesine katılmıştır. Biden ilk açıklamasında çok iyi bir görüşme yaptıklarına temas etmiştir. Her alanda saygı ve çıkara dayalı kapsamında ABD ile doğrudan diyalog kanallarını canlı tutmak konusunda mutabık kalınmıştır. Türkiye’nin milli hassasiyetleri ABD Başkanı’na tüm berraklığıyla aktarılmıştır. Küresel barış ve istikrar çabalarını sekteye uğratacak bu çarpıklıkla NATO’nun yeni güvenlik konseptinin nasıl bağdaşacağı başka bir sorun olarak önümüzde durmaktadır.

Türkiye’nin terörle mücadele tek başına bırakılması ittifakın ilke ve esaslarıyla terstir. NATO Zirvesi’nin açıklanmış sonuçları, yeni ilişkiler serüveni ne olursa olsun Türkiye kararlığından vazgeçmeyecektir. Çaresiz değiliz, yurtsuz değiliz. Hamdolsun sahipsiz değiliz, sahibimiz Allah’tır ve Allah’tan başka galip yoktur. Türkiye’yi istikbale heyecanla taşıyacağız. İnandığımız sürece zafer bizimdir.

Siyasetçiden umudu kesenlerin, inandıkları değerler üzerinde tehlikeler görenlerin yıllardan beri en büyük arzusu demokrasiyi by-pass ederek iktidara kısa yoldan gelmektir. Zillet İttifakı bu borca sadık değildir. MHP hukukun üstünlüğüne inanan bir siyaset çizgisinin temsilcisidir. Türkiye, cumhuriyeti ve demokrasiyi birlikte yaşatmakta mecburdur. MHP yıllardan beri bunu savunmuş, bunun arkasında durmuş, yeni bir sürecin başlatılmasını ileri sürmüştür. Yeni bir dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle başlamıştır. Türkiye’de siyasal istikrar hakimdir, hükümet görevinin başındadır, TBMM çalışmaktadır. Kovid-19’la mücadele başarıyla yürütülmektedir. Ne var ki Zillet İttifakı ava giderken avlanmış, erken seçimden başka hiçbir şey söyleyemeyecek haldedir.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

TBMM’de yeterli çoğunluğu olmayanların erken seçim kararını çıkarması mümkün değildir. CHP nerelere mesaj vermekte, kimlerin dikkatini çekmeye uğraşmaktadır? Bu zorlamanın, bu dayatmanın gerçek manası nasıl yorumlanmaktadır? CHP ve yedekleri devamlı mızmızlanarak vakit kaybediyor. Şahsa mahsus mektup yazsak acaba sonuç alabilir miyiz? Kılıçdaroğlu’nun bir kulağından girip diğerinden çıkıyor. Kılıçdaroğlu’na tavsiyem kendini aramak için tekranen yollara düşmesidir. Bu şahıs hemen seçim diyor, PKK da seçim istiyor. FETÖ yarın seçim olsun diye bekliyor. Türkiye düşmanları erken seçim safında birleşmiş. Bu arada Kılıçdaroğlu Türkiye’de can ve mal güvenliğinin kalmadığını söyleyebiliyor. Demokrasi dışı arayışlara can suyu verip yeşil ışık yakıyor. CHP sokakları karıştırmak istiyor. Bu itibarla sürekli bu konuyu kaşıyarak yaraları yeniden kanatıyor. Ne utanmaları kalmış ne de millet sevgileri…

Benzer Haberler
devlet-bahceli-amasya
Devlet Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert tepki: ‘Türkiye’nin karşısındaki mihraktır’
devlet-bahceli-hdp-kapatilmali
Devlet Bahçeli: ‘HDP kapatılmalıdır, kapısına kilit vurulmalıdır’
devlet-bahceli-secim-slogani
Devlet Bahçeli, MHP’nin seçim sloganını açıkladı: ‘Aziz milletim sıra sende’
devlet-bahceli-erken-secim
2023 seçim tarihi netleşti! Devlet Bahçeli: “Mayıs ayında bu işi bitirelim”

SİSTEM TARTIŞMASI

Demokratik hesaplaşmanın olacağı günü de sabırla bekliyoruz. Zamanında yapılacak seçimin kaç bucak olduğunu gösterecek. Erken seçim isteği beyhude bir hevestir. Geleceği yüksek bir irade ve inanmışlıkla kucaklayacaktır. Parlamenter sisteme dönüş ezberleri fostur. İP’in ve CHP’nin güçlendirilmiş parlamenter sistem istekleri boştur. Parlamenter sistemlerde cumhurbaşkanları yetkisiz ve tarafsızdır. Bunlar acemidir, kılavuzları da mahsurludur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir