Devlet Bahçeli’den Cem Yılmaz’a Erşan Kuneri tepkisi: ‘Şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan…’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli son günlerde dijital yayın platformu Netflix'te yayınlanan Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisi ve buna benzer yapılan yapımlar için sert sözler söyledi. Grup toplantısında Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinde tamamen seviyesiz yapılan bel altı esprilerin olduğunu kaydeden Bahçeli, sözde komedyenlerin haddini açtığını ifade etti.

featured

Netflix’te ilk dizi filmi olan Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisiyle herkesi büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Dizide mizah adı altında yaptığı bel altı esprilerle sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu. Cem Yılmaz’ın sert eleştirilere neden olan Erşan Kuneri dizisine gün geçtikçe tepkiler büyüyor. Bir tepki de son olarak Devlet Bahçeli’den geldi. Bahçeli, konuşmasıyla Cem Yılmaz ve onun gibi yapımlar yapan kişileri hedef aldı.

Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında “Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin yer aldığı diziler artık haddini aşmıştır.” diyerek Netflix’te yayınlanan içeriklere tepki gösterdi.

“Toplumsal bünyeyi ur gibi saran şiddet vakalarında bir türlü azalma, zayıflama emaresi görülmemektedir. Vahşet haberleri, seri cinayetler maalesef milli vicdanı derinden yaralamaktadır. Bazı diziler, Magazin programları hepimizi rahatsız etmektedir.

Cem Yılmaz’dan bomba ‘Erşan Kuneri’ itirafı! İşte diziden çıkardığı bölüm

Netflix’de küfür ve en samimiyetsiz esprilerin yer aldığı, sözde komedyenlerin olduğu diziler artık haddini aşmıştır. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran ucube dizi sahnelerinin neresini beğenip takdir edeceğiz?”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir