Devlet Bahçeli’den Başak Cengiz paylaşımı: “Akli dengesi bozuk bahanelerinin, cinayeti perdelemesine müsaade edilmemeli”

featured

Türkiye’yi kahreden Başak Cengiz cinayetiyle ilgili siyasi camiadan başsağlığı mesajları gelmeye devam ediyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Bahçeli, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Kadınlarımıza, kızlarımıza, çocuklarımıza yönelik her neviden saldırı ve şiddet girdabı maalesef genişleyerek toplumsal huzur ve sükûnetimizi tehdit etmektedir. Aldığımız her acı baber, duyduğumuz her vahşi olay hüznümüze hüzün eklemekte, yüreklerimize ateş düşürmektedir.

“HEPİMİZİN TÜYLERİNİ DİKEN DİKEN ETTİ”

İstanbul Ataşehir’de eline aldığı samuray kılıcını masum bir evladımıza hunharca sallayıp katleden cani hepimizin tüylerini diken diken etmiştir. Ne üzücü bir kayıptır ki, Mimar Başak Cengiz kızımız 28 yaşında hayata gözlerini yummuştur.

Acı sadece Cengiz ailesinin acısı değil, içinde yetiştikleri camiamızın ve aziz milletimizin de acısıdır. Başak Cengiz kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hem muhterem ailesine hem de camiamıza baş sağlığı temennilerimi iletiyorum.

“CİNAYETİ PERDELEMESİNE MÜSAADE EDİLMEMELİ”

Ayrıca katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını hassaten ve ısraren bekliyor, bunun takipçisi olacağımın altını çiziyorum. Akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini de ümit ediyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir