Devlet Bahçeli aşı oldu, Kemal Kılıçdaroğlu sıranın kendisine gelmesini bekleyeceğini söyledi

featured

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitter üzerinden paylaştığı mesajda “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Aşı Olmayı Teşvik Programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum” dedi.

Koca’nın daveti üzerine aşı yaptıran MHP lideri Devlet Bahçeli, “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de covid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Aşı için sıramı bekleyeceğim”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da aşı olması için davet eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçdaroğlu’ndan sıramı bekleyeceğim yanıtını aldı. Kılıçdaroğlu, bakanın daveti üzerine şunları söyledi, “Aşı için davet geldi, Sayın Bakan aradı. Ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Önce sağlık çalışanlarının aşı olması lazım” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal, gelişmeyi sosyal medya adresinden duyurdu:

“Aşı için davet geldi, Sayın Sağlık Bakanı aradı. Ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Önce sağlık çalışanlarının aşı olması lazım.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir