Destan’ın Batuga’sı Edip Tepeli diziden ayrılıyor! Batuga ölecek mi?

Atv'de Salı akşamları ekrana gelen Destan dizisinde Batuga karakterini canlandıran Edip Tepeli'nin diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki, Batuga ölüyor mu, Edip Tepeli diziden neden ayrılıyor?

featured

ATV ekranlarının fenomen dizisi Destan’da önemli bir ayrılık kapıda! Batuga karakterine hayat veren Edip Tepeli’nin Desten macerası sona eriyor.

Her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizinin başrolünde ise Ebru Şahin ile birlikte Edip Tepeli bulunuyor. Sezon sonuna kısa süre kala başrol oyuncusuna veda edileceği öne sürüldü. İşte, detaylar…

BATUGA ÖLDÜ MÜ, DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Sevilen oyuncu Edip Tepeli, ATV’nin sevilen dizisi Destan’da Batuga rolü ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizide başrolü Ebru Şahin ile paylaşan oyuncunun oyuncu kadrosunda ayrılacağı belirtildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde, ”Dizinin başrol karakteri Batuga’ya hayat veren Edip Tepeli projeye veda edecek. Dizi yenilenen hikâye ve karakterleriyle ekran yolculuğuna devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

EDİP TEPELİ KİMDİR?

Tepeli, 18 Nisan 1989 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ayşecan Tatari ile New York´ta evlendi. Çiftin 2020 yılında Müjgan Tepeli adında kızları oldu.

2017 – Yıldızlar Şahidim

2017 – Seni Kimler Aldı Sinan

2017-2018 – Hayati ve Diğerleri

2019-2021 – Sefirin Kızı

2021 – Destan

2018 – Yaşamayanlar

2010 – Eyyvah Eyvah (Film)

2017 – Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı (Film)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir