Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, Sadakatsiz’e veda etti!

featured

Her Çarşamba akşamı seyirciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Cemal Hünal’ın başrollerini paylaştığı Sadakatsiz’e ünlü oyuncu Melis Sezen veda etti.

TV100’ün haberine göre; Derin karakteri ile çok konuşulan güzel oyuncunun diziden ayrıldığı öne sürüldü. Başarılı oyuncunun Sadakatsiz’in yeni fragmanında yer almaması ise diziden ayrıldığı iddialarını güçlendirdi.

Sadakatsiz’in 19. bölüm fragmanıyla birlikte Derin’in dizideki akıbetiyle ilgili soru işaretleri arttı. Yeni bölümde yaşanacak gelişmeler ise şöyle;

Asya’nın arkadaşı Sinan, Tekirdağ’a Asya’yı görmeye gelir. Aniden çıkan bu misafir Asya’yı oldukça mutlu etmiştir. Sinan’ın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul’a gelir.

Volkan Ali’yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına döner. İstanbul’a Asya ve Sinan’ın yemek yediği otele baskın yapar. Ancak bu kez yakayı öyle kolay sıyıramayacaktır.

Sinan ile kavga eden Volkan kaldığı otele dönünce Derin’den bir mektup bulur. Her şeyden vazgeçen Derin, Volkan’a artık Asya’ya dönebileceğini söylemiştir.

DERİN ÖLÜYOR MU?

Sadakatsiz dizisi 2015 yılında BBC One kanalında yayınlanan Doctor Foster isimli yabancı mini drama dizisinden uyarlaması. Sadakatsiz dizisinin orijinali Doctor Foster’da Derin karakterinin uyarlandığı Kate karakterinin ölerek diziye veda ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir