Depremzede kadına gönderilen montun cebinden çıkanlar herkesi ağlattı

Kahramanmaraş merkezle toplam 10 ilde etkili olan depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyaları ile bölgeye gönderilen bir montun cebinden çıkanlar depremzede bir kadını duygulandırdı. Ceketin ceplerinden çıkan kek, gofret, çorap ve firkete gibi ürünleri gören kadın gözyaşları içinde "Bunu yapan cehenneme girer mi?" ifadelerini kullandı.

featured

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen büyük felaket sonrası başlatılan yardım kampanyaları ile toplanan ayni yardımlar deprem bölgesindeki depremzedelere dağıtılmaya devam ediyor.

“CEBİNDEN KEK ÇIKTI, KIYIP DA YİYEMEDİK BİLE”

Kendisine verilen ve nereden gönderildiği belli olmayan bir montun cebinden çıkanları gözyaşları ile anlatan depremzede bir kadın “Bu yardımdan geldi, üşüdüğümüz için. Sağ olsunlar aldık, giydik. Elimizi cebine attık ki 1 cebinden kek çıktı. Kıyıp da yiyemedik bile.

‘DİĞER CEBİNDEN 4 TANE ÇORAP ÇIKTI’

Nasıl üşüdüğümüzü nasıl bildiler se öbür cebinden 4 tane çorap çıktı. Kim yapar bunları? Sizce bunu yapan cehenneme girer mi? Bu da yetmedi diğer cebinden yine kıyıp da yiyemedim gofret çıktı. Çocuklarıma bile kıyıp da veremedim, sağ cebinde duruyor.

‘BAŞKA BİR CEPTEN DE FİRKETE ÇIKTI’

Diğer cebine de bir baktım ki firkete. Nasıl düşünmüşler bir yerleri sökülürse onunla diksinler, yamasınlar diye. Onu da mı düşündüler. Ne kadar güzel insanlar var? Allah hepsinden razı olsun” ifadeleri kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir