Denizli’de boşanma aşamasındaki eşi Rabia Dağ Aslan’ı bıçakladıktan sonra canlı yayın açan Onur Aslan’la ilgili flaş karar!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, boşanma aşamasındaki 22 yaşındaki eşi Rabia Dağ Aslan'ı bıçakla ağır yaraladıktan sonra sosyal medya hesabından canlı yayın açarak, ‘’Namusumu temizledim’’ diyen cani Onur Aslan’la ilgili karar verildi. Öte yandan Rabia Dağ’ın boşanmak istemesi nedeniyle daha önce 2 kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

featured

Aşağı Mahalle’de Onur Aslan isimli erkek, bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu Rabia Dağ Aslan‘ı konuşmak için parka çağırdı. Çift arasında burada tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Onur Aslan, eşi Rabia’yı karnından bıçaklayıp kaçtı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Rabia Dağ Aslan’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

TELEFONUNDAN CANLI YAYIN YAPTI

Kaçarken eşinin cep telefonunu da alan Onur Aslan, onun sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Aslan, elinde eşini yaraladığı bıçakla yaptığı yayında, “Tüm çabamıza rağmen sonunda namusumuzu temizledik. Neymiş, her insana kahpelik yapılmazmış kardeş” ifadelerini kullandı.

TUTUKLANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Onur Aslan’ı Çameli ilçesinde yakaladı. Onur Aslan, Emniyet’teki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Onur Aslan’ın daha önce eşinin kendisinden boşanmaması için 2 kez intihar teşebbüsünde bulunduğu ifade edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir