Denizli’de 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç işkenceyle ölmüştü! Evde uyuşturucu partisi veren anne Güler Kılıç yakalandı

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde iddiaya göre; gençlerin uyuşturucu partisi verdiği müstakil evde 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç, ölü olarak bulundu. Minik çocuğun yapılan ön otopsisinde vücudunun çeşitli yerlerinde sigara yanıkları, yüzünde ve başında darp izlerine rastlanırken, anne Güler Kılıç saklandığı evde gözaltına alındı.

featured

Duyanları dehşete düşüren olay Denizli‘nin Pamukkale İlçesi Asmalıevler Mahallesi 6603 Sokak’taki tek katlı evde yaşandı. İddiaya göre sabah saatlerinde evin bahçesinde bir bebeğin ağladığını gören çevredekiler durumu polise bildirdi.

2 YAŞINDAKİ MURAT ÖLÜ BULUNDU

İhbar üzerine eve gelen polis, evde bir çocuğu hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi. Cesedin 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç’a ait olduğu belirlendi.

SİGARA YANIKLARI, DARP İZLERİ

Minik çocuğun yapılan ön otopsisinde vücudunda işkence izlerine rastlandı. Otopside bacaklarında sigara yanıkları ile yüzünde ve başında da darp izleri olduğu belirlenen çocuğun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için doku örneği parça alınıp Antalya’ya gönderildi.

ANNE GÖZALTINDA

Cumhuriyet Başsavcılığı‘nın koordinesinde soruşturmayı yürüten Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından 2 erkek arkadaşıyla evden kaçtığı belirlenen ve uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen bebeğin annesi Güler Kılıç’ı, bugün sabaha karşı saklandığı evde yakalayıp gözaltına aldı.

İKİ KİŞİ DAHA YAKALANDI

Olay anında Kılıç’la birlikte oldukları ileri sürülen 2 erkek arkadaşının yakalanması için çalışmalar sonuç verdi. İki şüpheli gözaltına alındı.

Evde bulunan biri 9 aylık diğeri 5 yaşındaki 2 çocuk Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

UYUŞTURUCU PARTİSİ VERİLİYORMUŞ

Evin bir süre önce, çocuğun annesinin erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişinin yakınları tarafından kiralandığı tespit edilirken, annenin çocuklarıyla burada misafir olarak kaldığı ve evde sürekli uyuşturucu partileri verildiği ileri sürüldü.

OĞLUNA ŞİİR YAZMIŞ

Anne Güler Kılıç’ın sosyal medyada hesabından oğlu Murat için yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti.

Annenin oğlunun fotoğrafının altına “Kollarında bir can varsa, Kokusu da burnundaysa, Ona her baktığında için eriyorsa.Şükür Şükür Şükür. Bana anneliği tattıran Yüce Allah’a!” yazması dikkat çekti…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir