Deniz Seki’nin süper minili balkon pozları yürek hoplattı: ‘Açtıkça açıyorsun’

51 yaşındaki ünlü sanatçı Deniz Seki bu defa 'Bodrum ayaklarımın altında' diyerek süper minisi ile poz verdi. Seki'nin minili pozuna yorum yağdı.

featured

Geçmişe sünger çeken Deniz Seki, adeta küllerinden yeniden doğdu. Yaşadığı zor günleri geride bırakan 51 yaşındaki Deniz Seki, fazla kilolarından kurtuldu ve yeni haliyle sosyal medya hesabından hız kesmeden paylaşımlarına devam ediyor.

Sık sık abartılı filtre ve Photoshop’lu paylaşımları olduğu yönünde eleştirilen Deniz Seki, geçtiğimiz pazar yine çok konuşulmuştu. 51 yaşındaki Deniz Seki’nin sere serpe uzandığı pozları sosyal medyayı sallamıştı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yaşadığı zor günler gibi kilolarını da geride bıraktı.

Deniz Seki’den kırmızı saten geceliği ile bacak şov!

Fazla kilolarından kurtulan ve 36 bedene kadar düşen şarkıcı, yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunuyor.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara son olarak bir yenisini ekledi.

Sık sık Photoshop’lu paylaşımlarından dolayı sosyal medyada eleştirilen Deniz Seki, geçtiğimiz gün farklı makyajı ve kullandığı filtre nedeniyle oldukça farklı biri gibi görünmeyi başarmıştı.

Hatta takipçilerinden bazıları Deniz Seki’nin son haline “Bülent Ersoy sandım” yorumlarında bulunmuştu.

Deniz Seki’nin son hâli şoke etkisi yarattı! Bülent Ersoy’a benzetildi

Bakü’de sahne alan Deniz Seki’nin kulisinden bornozu ile paylaştığı bu karelere “Ne yaptın Deniz?, Bu da kim?” soruları yağmıştı.

Deniz Seki tatil sezonunu hızlı açtı. İşte süper minisi ile boy gösteren Deniz Seki’nin balkon pozları…

Deniz Seki, bu defa ‘Bodrum ayaklarımın altında’ diyerek süper minisi ile poz verdi. Seki’nin paylaşımına, ”Açtıkça açıyorsun” yorumları yapıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir