Deniz Seki’den kırmızı saten geceliği ile bacak şov!

Verdiği kilolarla adeta küllerinden doğan Deniz Seki, filtreli ve photosoplu paylaşımlarıyla eleştiriliyor. Seki, son olarak kırmızı saten geceliğiyle yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Bacaklarıyla şov yapan ünlü ismin selülitleri dikkat çekti.

featured

Geçmişe sünger çeken Deniz Seki, adeta küllerinden yeniden doğdu. Yaşadığı zor günleri geride bırakan 51 yaşındaki Deniz Seki, fazla kilolarından kurtuldu ve yeni haliyle sosyal medya hesabından hız kesmeden paylaşımlarına devam ediyor. 36 bedene kadar düşen Deniz Seki, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara son olarak bir yenisini ekledi. Sık sık Photoshop’lu paylaşımlarından dolayı sosyal medyada eleştirilen Deniz Seki, bu defa kırmızı saten geceliğiyle sere serpe poz verdi. Güneş banyosu yapan Deniz Seki kırmızılar içinde dikkat çekmeyi başardı. Deniz Seki’nin bacaklarındaki selülitler ise dikkatli gözlerden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yaşadığı zor günler gibi kilolarını da geride bıraktı.

Fazla kilolarından kurtulan ve 36 bedene kadar düşen şarkıcı, yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunuyor.

Deniz Seki’nin son hâli şoke etkisi yarattı! Bülent Ersoy’a benzetildi

Deniz Seki, bu defa kırmızı saten geceliğiyle sere serpe poz verdi.

Güneş banyosu yapan Deniz Seki kırmızılar içinde dikkat çekmeyi başardı. Deniz Seki’nin bacaklarındaki selülitler ise dikkatli gözlerden kaçmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir