Deniz Çakır dizi setinde olay çıkardı! Rol arkadaşlarının karavanına el koydu…

featured

Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerini paylaştığı bir dizi projesinin setinde karavan krizi yaşandı. İddiaya göre kendi karavanını küçük bulan Deniz Çakır, ekipten aracının değişmesini istedi. Pandemi nedeniyle karavan şirketleri yoğunluk yaşarken set ekibi de oyuncunun bu isteğine olumlu cevap veremedi.

Çakır, rol arkadaşları Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan’ın beraber kullandığı daha büyük karavanı fark edince adeta onların aracına el koydu. Sete geldiklerinde Çakır’ın kendi karavanlarına geçtiğini gören oyuncular, yapım şirketinden bu durumun düzeltilmesini talep etti.

Pandemi nedeniyle karavan şlrketlerine talep artınca dizi setleri, yıldız oyuncular için büyük ve lüks karavan bulamamaya başladı. Deniz Çakır’a daha küçük bir araç verilmek zorunda kalındı.

TEPKİLERE SESSİZ KALDI

Fakat yapım ekibi Çakır’ı, araçtan çıkaramadı. Daha küçük karavana geçmek zorunda kalan Tütüncü ve Alişan’ın tepkisine oyuncunun sessiz kaldığı iddia edildi. Çakır’ın dizi setinin başlangıcından beri sorunlar yaşadığı ve partneri İlayda Alişan’a kötü davrandığı da öne sürüldü. Çakır’ın daha önce benzer sorunlar yüzünden “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin 3’üncü sezonundan çıkarıldığı iddia edilmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir