6’lı masanın yancısı zorda! Demokrat Parti il ve ilçe başkanlıklarına haciz

6'lı masanın en küçük partisi Demokrat Parti'nin (DP) Isparta il ve merkez ilçe başkanlıklarının bulunduğu, Isparta Belediyesi'ne ait iş hanındaki 2 büroya, toplam 95 bin 450 liralık aidat ve yakıt borçlarından dolayı haciz uygulandı.

featured

Demokrat Parti’nin Isparta il ve merkez ilçe bürolarına, toplam 95 bin 450 liralık aidat ve yakıt borçlarından dolayı haciz uygulandı. Demokrat Parti’nin (DP) Isparta il ve merkez ilçe başkanlıklarının bulunduğu 2 büroda, sabah saatlerinde hareketlilik yaşandı.

HACİZ UYGULANDI

DHA’nın haberine göre Isparta Belediyesi’ne ait Belediye İş Hanı 4’üncü katındaki yan yana 2 ayrı bürosuna, partinin borçlarından dolayı haciz işlemi uygulandı, içerideki tüm eşyalara el konuldu.

95 BİN 450 LİRALIK AİDAT VE YAKIT BORCU

Partinin, belediye iş hanı yönetimine olan ve 2014 yılından bu yana ödenmeyen toplam 95 bin 450 liralık aidat ve yakıt borçlarından dolayı yönetimin haciz uyguladığı öğrenildi.

Söz konusu haciz işleminde, belediye iş hanı yönetiminin avukatı Enes Aydemir de hazır bulundu. DP yönetimi ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir