Demet Özdemir’in korkusu

featured

 İzleyiciler içinde öyle oldu. Şu an onun keyfini yaşıyorum. Bu dizi bittikten sonra yeni hayallere mutlaka kucak açacağım. Her projede, her dizide farklı bir şey yapmak benim için tabii çok büyük bir heyecan ve keyif olacaktır.

Kendisini hayatta tutan en büyük gücün ailesi olduğunu vurgulayan Özdemir, “En büyük gücüm ailem. Sonra arkadaşlarım, işim. İlk üç hep bunlar olmuştur” şeklinde konuştu.

TİYATROYA GÖZ KIRPTI

Film projesinin olduğunu ‘sürpriz’ diyerek detay vermekten kaçınan Özdemir, tiyatroda yer almak istediği, “Dizilerde oynamadan önce tiyatro eğitimi aldım. Fakat hiç tecrübe edemedim. Çok isterim tiyatroda oynamayı. Bunun için uzun bir boşluğa ihtiyacım var. Kısa dönemde aklımda yok ama uzun vadede çok isterim” sözleriyle belirtti.

‘TÜRKAN ŞORAY’I CANLANDIRMAK İSTERİM’

Demet Özdemir, “Sanat camiasından kimin hayatını canlandırmak istersiniz?” sorusuna “Türkan Şoray’ı çok canlandırmak isterim. O Yeşilçam dünyasını, sinemasını canlandırmayı isterdim. Tabii onun dışında sayabileceğim çok saygın insanlar da var” diye yanıt verdi.

‘İNSANLARIN SEVGİSİNİ KAYBETMEKTEN KORKARIM’

Instagram hesabında 11 milyon takipçisi bulunan genç oyuncu, “İleride popülaritenizi kaybetmek gibi bir endişeniz var mı? şeklindeki soruya;

“Popülarite kaybetmek korkum yok. Bu saatten sonra sevilmesem tabii ki üzülürüm. Bunu popülarite bağlamadığım için ikisini ayırabilirim. Kaybetmekten korktuğum şey aslında insanların sevgisi olur. Onunla ilgili de anlaştığım projelerde ve kendi yaşam tarzımda buna çok dikkat ettiğimi düşünüyorum. Tabii ki o korkum var” diye yanıt verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir