Demet Özdemir’den Paris paylaşımı! Güzelliğiyle yine baş döndürdü…

Bir süredir doludizgin aşk yaşayan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, 28 Ağustos'ta Sarıyer'de gerçekleştirdikleri görkemli bir düğün ile evlenmişti. Güzel oyuncu Paris'te verdiği pozlarla görenleri mest etti. Demet Özdemir güzelliğiyle sosyal medyayı yıktı geçti. İşte Özdemir'in yeni paylaşımları...

featured

Geçtiğimiz Haziran ayında sade bir tören ile nişanlanlan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, Sarıyer’deki bir otelde gerçekleştirilen nikah töreni ile dünyaevine girmişti. Rötarlı olarak evlenen çiftin düğününe çok sayıda ünlü isim katılmıştı.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile birlikteliğini geçen haftalarda nikâh masasına taşıyan oyuncu Demet Özdemir, gelinlikleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

YORUMLARA BAZEN ÜZÜLÜYORUM

Demet Özdemir sosyal medyadaki yorumların kendisini etkilediğini de söyledi. Özdemir şu ifadeleri kullanmıştı: “Başlarda çok sinirleniyordum, nihayet başa çıkmayı öğrendim. Takmıyorum diyemem. Bazen üzüldüğüm anlar oluyor. Şahsıma yapılan kırıcı yorumlar bir tarafa, görüp okuyacağımızı bile bile insanların bu denli kötülük kusabilmesi asıl üzüntüm. Nihayetinde herkes kendini yansıtıyor. Yansıyanlar üzücü.”

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Özdemir, son olarak yeni Paris pozlarını paylaştı.

Güzel oyuncu iddialı tarzıyla takipçilerini mest etti. Instagram’da 15 milyonu aşkın takipçisi bulunan ünlü oyuncunun paylaşımları ise beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İşte Demet Özdemir’in Paris pozları;

Demet Özdemir’in balkon pozu hayran bıraktı! Sosyal medyayı uçurdu…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir