Şarkıcı Demet Akalın’dan kapalı giyinmesini eleştirenlere tepki: ‘Aileler eşleriyle geliyor kuku izlemeye değil’

Demet Akalın, sahnesinde tercih ettiği uzun ve siyah elbisesini eleştiren takipçilerinin yorumlarına "Sahneme kuku izlemeye gelmiyorlar" yanıtını verdi.

featured

Demet Akalın, sahnede ve gündelik yaşamda yaptığı kombinlerle magazin gündemine düşen ünlüler arasında. Akalın, geçtiğimiz gece sahne kıyafeti olarak siyah ve uzun bir elbise tercih etti. Pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Akalın’a, sert eleştiriler de beraberinde geldi.

Aleyna Tilki, Hande Yener ve Gülşen gibi ünlü isimler sahne kıyafetlerinde cesur tercihler yaparken, Demet Akalın’ın uzun elbisesi tepkilerin hedefi oldu. Takipçiler elbisenin uzun olmasından yakınarak sert yorumlarında bulundu.

‘SİZİ ÇIPLAKLIĞA O KADAR ALIŞTIRDILAR Kİ’

Gelen yorumlar karşısında tepki gösteren Demet  Akalın, şu ifadeleri kullandı; ‘Hayatım sizi çıplaklığa o kadar alıştırdılar ki asil bir şıklık görünce beyniniz yanıyor azcık kurban olayım dünya modasına bak! Soyunmak istemeyen sadece şarkılarıyla sahne yapmak isteyenler de var benim gibi.’

demet akalın instagram

 

‘SAHNEME AİLELER EŞLERİYLE GELİYOR’

Bir takipçisinin de “Abla elbise demişsin ama bu baya ferace” yanıtı karşısında sessiz kalamayan Akalın, “Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor kuku izlemeye değil” yanıtını verdi.

demet akalın yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir