Demet Akalın’dan Gülşen’e deprem tepkisi: ‘İspanya’ya kaçan şarkıcı’

Deprem bölgesine yardımlar yağarken ünlü isimler de çalışmalara destek vermeye devam ediyor. İstanbul Pendik'teki 4 evinin kapılarını depremzedelere açan şarkıcı Demet Akalın, yaptığı yardımları eleştiren bir takipçisine “İspanya’ya kaçan şarkıcılara yaz” diyerek tepki gösterdi. Akalın'ın bu cevabı akıllara Gülşen'i getirdi.

featured

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve binlerce vatandaşın enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği depremlerin ardından ünlü isimler de tek yürek oldu. Aralarında ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişi  deprem bölgelerine giderek depremzedelere yardım eli uzattı.

Şarkıcı Demet Akalın, İstanbul Pendik’te bulunan dört evini bir yıl boyunca depremzedelere açacağını duyurdu. Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Akalın, “Pendik’teki dört evde bir sene oturacaklar ama içi sıfır… Sıfır eşya göndermek isteyenler ulaşsın bana” ifadelerini kullandı.

İSİM VERMEDEN GÜLŞEN’İ HEDEF ALDI

Akalın, taptığı yardımları sosyal medyada paylaşmasını eleştiren bir takipçisine verdiği cevapla gündem oldu. Takipçisine, “Bana yazma, git İspanya’ya kaçan şarkıcılara yaz, hadi işim var!” diyerek tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcının deprem sürecinde yaptığı yardımları ve destekleri eleştiren takipçisine ”İspanya’ya kaçan şarkıcılar” şeklinde verdiği cevap ise Gülşen’i akıllara getirdi.

 

demet akalın twitter

GÜLŞEN DEPREM SONRASI SESSİZLİĞİNİ KORUYARAK ŞAŞIRTTI

Şarkıcı Gülşen birçok ünlü ismin aksine deprem sonrası sessizliğini koruyarak şaşırttı.

Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte oğlu Azur’un eğitimi için İspanya’ya yerleşmişti. 30 Nisan’da Ataşehir’de verdiği konseri sırasında imam hatip liselilere yönelik sözleri nedeniyle ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan popçu Gülşen, tahliye olduktan sonra yurtdışına çıkış yasağı kalkar kalkmaz Barselona’ya oğlu Azur’un yanına gitmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir