Defne Samyeli’nin 17 yaşındaki kızı Deren Talu mini elbisesiyle şov yaptı

featured

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli’nin kendisi kadar kızları da sık sık gündem olmaya devam ediyor. Annesinin boyunu aşan Derin Talu ise aktif olarak kullandığı Instagram hesabından pozlarıyla sıkça gündeme geliyor.

Dilini çıraıp poz verdi

Instagram’da 254 bin takipçisi bulunan 2003 doğumlu Derin Talu, son olarak süper mini elbisesiyle pozlar verdi. Bir fotoğrafta ayna karşısında kendisini çeken Talu’nun dil çıkarması da dikkat çekti. Talu’nun pozlarını gören sosyal medya kullanıcılar “Bu kız nasıl 17 yaşında?”, “Senden büyük olmama rağmen senden çok küçük görünüyorum” ve “Bu yaşta bu pozlar çok fazla” yorumları yapıldı.

Derin Talu kimdir?

3 Eylül 2003 tarihinde ABD’nin New York kentinde dünyaya geldi. Oyuncu Defne Samyeli ile mimar Eren Talu’nun kızıdır. Deren (d.1996) adında ablası vardır.

Modayla yakından ilgilenen Derin Talu, manken olma hayalini Atıl Kutoğlu’nun defilesinde podyuma çıkarak gerçekleştirdi.

Üniversite eğitimi için ABD’de bulunan Derin Talu’nun profesyonel kariyerinde mankenliğe devam mi edeceği yoksa başka bir meslek mi seçeceği yakınları tarafından şimdiden merak ediliyor.

e-Sporla da ilgilenen Derin Talu, video paylaşım sitesi Twitch’te canlı yayında oyun oynayıp takipçilerinin sorularını yanıtlıyor.

Defne Samyeli’nin 17 yaşındaki kızı Derin Talu’dan cesur paylaşım! Gömleğinin önünü açtı ve…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir