Danla Biliç’e kozmetik devi sevgili! Yusuf Engin kimdir?

featured

Danla Bilic 6 aydır birlikte olduğu sevgilisi Poyraz Teoman ile yollarını ayırmıştı. Poyraz Teoman’dan ani bir kararla ayrılan ünlü Youtuber Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Yusuf Engin ile görüntülendi.

DANLA BİLİC‘İN YENİ SEVGİLİSİ YUSUF ENGİN KİMDİR?

Ünlü Youtuber Danla Bilic, sevgilisi Poyraz Teoman’la ayrıldıktan sonra yeni aşka yelken açtı. Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in yeni sevgilisi ünlü iş insanı Yusuf Engin oldu. Yusuf Engin ile birlikte görüntülenen Danla Bilic’in yeni sevgilisi kim merak edildi. Danla Bilic ile bir gece kulübünde öpüşürken görüntülenen Yusuf Engin kimdir?

Yusuf Engin, Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından biridir. Yusuf Engin, Engin Grup Holding’te Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordur. Yusuf Engin, 20 yıl önce Rize’den İstanbul’a gelen Musa Engin’in oğludur. Yusuf Engin Bahçeşehir Üniversitesi’nde okumuştur ve mezun olmuştur.

YUSUF ENGİN NERELİ?

Yusuf Engin Rizelidir. Yusuf Engin’in kaç yaşında olduğuna net olarak ulaşılamasa da Yusuf Engin’in 30’lu yaşlarının başlarında olduğu bilinmektedir. Yusuf Engin bekardır, daha önce evlenmemiştir ve çocuğu yoktur.

Engin Grup’un veliahtlarından biri olan Yusuf Engin, Engin Grup parfüm firmasının en yetkili isimlerinden biridir. Şimdilerde sosyal medya fenomeni Youtuber Danla Bilic ile birliktedir. Danla Bilic ile sevgili olan Yusuf Engin’i sık sık gündemde görmeye başlayacağız.

Kaynak: Magazin Burada

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir