Danimarka-Finlandiya maçında kalp krizi geçiren Christian Eriksen taburcu oldu! Artık kalp piliyle yaşayacak…

featured

Danimarka Futbol Federasyonu, Finlandiya maçında fenalaşan ve bir süredir tedavi altında olan Christien Eriksen’in hastaneden taburcu edildiğini duyurdu.

Christian Eriksen’e ICD adı verilen bir çeşit kalp ritim düzenleyici takılmıştı.

Ülkesinin Helsingör şehrindeki milli takım kampını ziyaret eden Eriksen’in daha sonra ailesiyle vakit geçirmek üzere evine gittiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İtalya ekibi Inter’in 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Eriksen, “Çok sayıdaki iyi dilek mesajlarınız için teşekkür ederim. Operasyon iyi geçti ve şu anda kendimi iyi hissediyorum. Dün akşam oynadıkları harika maçtan sonra takım arkadaşlarımı yeniden görmek güzel. Pazartesi günü Rusya ile oynayacakları karşılaşmada onları destekliyor olacağım.” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Christian Eriksen, EURO 2020’de Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan karşılaşmada bir anda yere yığılmıştı. Geçirdiği kalp krizi sebebiyle bilincini kaybedip bayılan Christian Eriksen’e sağlık görevlileri hemen müdahale etmişti.

Sağlık ekiplerinin yaklaşık 10 dakika boyunca müdahale ettiği Christian Eriksen’e kalp masajı da yapılmıştı. Danimarkalı futbolcu, uzun süren müdahalenin ardından sedyeyle tüm futbolcular ve teknik ekibin eşliğinde soyunma odasına götürülmüş ve sonrasında durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.

Danimarka-Finlandiya maçında şok anlar! Eriksen’in kalbi durdu…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir