Danilo Zanna’dan 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’e büyük şok! ‘Suç işleme ve haysiyetsiz hayat sürme’ davası açtı…

MasterChef Türkiye'nin İtalyan şefi Danilo Zanna ve 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'in boşanacakları haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Çiftin boşanma sebepleri belli olurken, Danilo Zanna'nın eşine 2suç işleme ve haysiyetsiz hayat sürme' davası açtığı öğrenildi.

featured

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek 9 yıllık evliliklerini fikir ayrılıkları sonlandıracaklarını açıklamıştı.

Geçtiğimiz aylarda boşanma kararı aldıklarını duyurmuş ve Danilo Zanna, Etiler’de birlikte yaşadıkları konuttan taşınarak ayrı bir eve çıkmıştı.

TAZMİNAT ANLAŞMAZLIĞI

Sabah’ın iddiasına göre anlaşmalı boşanmaya hazırlanan çift arasında anlaşmazlık yaşamıştı.

Danilo Zanna’nın Tuğçe Demirbilek’e tazminat olarak 500 bin euro teklif ettiği ancak Demirbilek’in 1 milyon euro istediği ve bu yüzden de anlaşmalı olarak boşanamadıkları iddia edilmişti.

Tuğçe Demirbilek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu iddiayı yalanladı.

Haberde “anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan çift, tazminatta anlaşamayınca boşanma davasını açamadı” bilgisine karşı çıkan Demirbilek tekzip yayınladı.

Demirbilek sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında ise, şu ifadeleri kullandı: “Hakkımda çıkan haber tamamıyla yalan çirkin ve komiktir. Rakamların, tavrımın ve yaşananların gerçeklikle uzaktan yakından alakası yoktur.”

BOŞANMA NEDENLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan Tuğçe Demirbilek, yayınladığı tekzip ile Danilo Zanna ile boşanma sebeplerini de açıkladı.

Tuğçe Demirbilek’in iddialarına göre; çiftin ilişkileri yalanlar üzerine kurulu ve Danilo Zanna yalanlarla kurulu bir hayatı yaşamaya devam etmek istiyor.

Demirbilek konuyla ilgili olarak da, “‘Taraflar arasındaki evlilik birliği Danilo Zanna’nın ‘aslında gerçek olmayan’ bir yaşam sürme çabası nedeniyle temelden sarsılmıştır.'” ifadelerine yer verdi.

“SUÇ İŞLEME VE HAYSİYETSİZ HAYAT SÜRME” DAVASI

Anlaşma sağlanamayınca ünlü şef boşanma davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek’e ‘Suç işleme ve Haysiyetsiz hayat sürme nedeni ile boşanma’ davası açtı.

Boşanma davasına ek olarak Zanna’nın ‘Mal paylaşımı’ davası da açtığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir