Damadıyla kaçan kaynana Cemile, Müge Anlı’nın başını yaktı! ATV’den şok karar…

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'da damadıyla kaçtığı iddia edilen Cemile Özdemir hakkında birçok yeni iddia ortaya atılmıştı. Müge Anlı'nın işlediği bu olay bazı insanlar tarafından tepkiyle karşılandı. Tepkilerin ardından ATV'den şaşırtan bir hamle geldi.

featured

Kız kardeşiyle birlikte Müge Anlı’nın kapısını çalan Azime Akkor, 43 yaşındaki evli ve 3 çocuklu kızı Cemile Özdemir’e 1 yıldır ulaşamadıklarını söylemişti. Akkor, Cemile’nin 18 yaşındaki kızının eşi Murat’la kaçtığını ve Murat’ın Cemile’nin(kaynanası) parasını yediğini belirtmişti.

Müge Anlı’da büyük rezalet! Damadı Murat ile kaçan Cemile’den şok eden itiraflar…

Bu iddiaların ardından da canlı yayına telefonla katılan Cemile, “Ben kaçırılmadım. 12 yıldır ilişkimizin bittiği eşimden kurtulmak için kendi isteğimle kaçtım.” demişti.

Damadından hiçbir kötülük görmediğini, boşluğa düştüğü zamanlarda damadı Murat’tan destek gördüğünü belirtti. Mesajlaşmaların, sık sık konuşmaların olduğunu ve birlikte gezdiklerini ifade etti.

Stüdyoya gelen Özlem annesi Cemile’ye bunu neden yaptığını sordu. Cemile, ailesinin dön çağrısına net bir şekilde “Hayır” yanıtını verdi. Şu anki hayatına dönmek istediğini belirtti.

ANNESİ KIZINA AŞKINI İTİRAF ETMİŞ

Özlem, bir gün annesinin sürekli yanlarında olmasından rahatsız olduğunu dile getirince Murat ve Cemile birbirlerine aşık olduklarını itiraf etmiş. Bunun üzerine Özlem annesi Cemile’ye küfür etmiş ve Murat da “Benim sevdiğim kadına nasıl küfür ediyorsun.” diyerek Özlem’e şiddet uygulamış.

ATV, SKANDAL YAYIN VİDEOLARINI KALDIRDI

Yaşananların ardından da ATV’den dikkat çeken bir Müge Anlı hamlesi geldi. Damat- kaynana olayının işlendiği 3 günlük videolar YouTube kanalından kaldırıldı. Ayrıca son 3 günün yayın videosundan da çıkartıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir