“Daha ne kadar sapıtabilirler” derken CHP’li Ali Öztunç herkesi gölgede bıraktı

Marmaris'te orman yangınını hükümeti yıpratmak için bir araç olarak gören CHP'liler yalanda sınır tanımıyor. Önce havada uçaklar ve helikopterler uçarken "Uçak, helikopter yok" diye yaygara koparan CHP'liler, şimdi yangın için kullanılan hava araçlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan için havalandığı yalanına başvurdu. CHP'li Ali Öztunç, “Yangın, Erdoğan’ın yazlık sarayına yakın devam ediyor. Millete ait ormanlar yandı; uçak yok, helikopter yok. Ama saraya dayanınca hemen helikopterler, uçaklar devreye alındı." dedi.

featured

CHP’liler Marmaris‘teki yangın bölgesinde uçak ve helikopterlerin kullanılmadığına dair yalanları tutmayınca, yangında kullanılan hava araçlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan için devreye alındığı iftirasına başvurdu.

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki orman yangını devam ediyor. CHP Genel Başkanı Ali Öztunç, yangın bölgesinde bugün yaptığı açıklamada, alevlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Okluk’ta bulunan yazlık sarayına yaklaştığını ve yangına müdahalenin bu nedenle artırıldığını öne sürdü.

“YANGIN CUMHURBAŞKANLIĞI’NA DAYANDIĞI İÇİN UÇAKLAR VAR”

Öztunç, Değirmenyanı mevkiinde yaptığı açıklamada, yangının 41. saatine ulaştığını belirterek şunları söyledi:

“Bugün var helikopterler, uçaklar. Niye biliyor musunuz? Yangın Cumhurbaşkanlığı’na dayandı da ondan. Arkamızda gördüğünüz yer, Cumhurbaşkanlığı sarayının hemen dibi. ‘Gece görüşlü yangın helikopteri yok’ dedik, ‘var’ dediler. Nerede bu helikopter? Gece oldu gelmedi helikopter. Hayırdır, çeyizlerine mi saklıyorlar bu helikopteri? Gece görüşlü helikopterin yangın söndürmeye gelmesi için Genel Başkan’ımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun buraya gelmesi mi gerekiyordu?”

HAVADA HELİKOPTER UÇARKEN, HELİKOPTER YOK DEDİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekilleri, yangında hava araçları yoğun şekilde kullanılmasına rağmen uçak ve helikopterlerin olmadığını iddia etmişlerdi.

Helikopter ve uçakları görmezden gelen CHP’li vekil Burak Erbay’dan Marmaris yangını provokasyonu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir