Fatih Terim’in yanında ellerini bağlayan CZN Burak’a tepki: ‘Süleyman’ın yanındaki Hürrem gibi’

Dünya Kupası için Katar'da bulunan Fatih Terim, Burak Özdemir'in restoranını ziyaret ederken, restoran sahibinin Terim'in yanında ellerini bağlaması sosyal medyada sert bir dille eleştirildi.

featured

Ünlü restoran zincirleri sahibi CZN Burak, son olarak Katar’ın başkenti Doha’ya bir şube açarken, en az kendisi kadar ünlü bir ziyaretçisi vardı. Dünya Kupası’nı takip etmek üzere Katar’da bulunan Galatasaray’ın ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, ailesiyle birlikte CZN Burak’ın restoranını ziyaret etti.

Ünlü restoran sahibi, Fatih Terim ve ailesini çiçeklerle karşılarken, Burak Özdemir’in tavırları sosyal medyada gündem oldu.

ELLERİNİ BAĞLADI

Czn Burak’ın paylaştığı görüntülerde Fatih Terim’in yanında ellerini bağladığı görülürken, Özdemir’in bu tavırları sosyal medyada sert bir dille eleştirildi. Pek çok kullanıcı CZN Burak için ‘Kanuni Sultan Süleyman’ın yanındaki Hürrem gibi’ benzetmesi yaptı.

Kendisine gelen sert tepkilere aynı sertlikte bir yanıt veren CZN Burak ‘Rica ediyorum kötü yorumlarınızı kendinize saklayın. Yeter artık bir bitmedi bazılarının içinde art niyet. Benden yaşça büyük saygı duyduğum bir insan ziyaretime gelmiş herkese gösterdiğim gibi kendisini de saygı ile karşıladım’ ifadelerini kullandı.

CZN Burak

Benzer Haberler
Ekran görüntüsü 2022-10-20 155513
CZN Burak belediye ile davalık oldu! Aylık geliri şaşırttı
3131244124
CZN Burak’ın son hali takipçilerini korkuttu
czn-burak-ronaldo
Cristiano Ronaldo, yatırımı CZN Burak’a yaptı! Dev ortaklık…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir