Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan memurlara bayram müjdesi: Maaşlar 8 Temmuz’da zamlı haliyle ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuz ayı memur maaşları, Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz'da zamlı haliyle ödenecek." dedi. Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin de 9 güne çıkarıldığını duyurdu.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını, memurların zamlı maaşlarının 8 Temmuz’da yatırılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslenen Erdoğan, şunları söyledi:

“MEMURLARIMIZA VE EMEKLİLERİMİZE ENFLASYON FARKI VERECEĞİZ”

“Kamu çalışanlarına ve emeklilerimize enflasyon farklarını zaten vereceğiz. Bu düzenlemenin kamu çalışanları ve emekçileri yanında 13,7 milyon emeklimizin tamamını kapsadığının altını özellikle çizmek istiyorum. Amacımız enflasyon oranı kaç olursa olsun hiçbir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine müsaade etmemektir.”

Erdoğan, detaylarını bilahare açıklayacakları bu artışların şimdiden çalışanlara ve emeklilere hayırlı olmasını diledi.

“MEMUR MAAŞLARI 8 TEMMUZ’DA ZAMLI HALİYLE YATACAK”

Erdoğan, temmuz ayı memur maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz’da zamlı haliyle ödeneceğini de bildirerek, “Türkiye büyürken, gelişirken, güçlenirken, 85 milyon vatandaşımızın bilaistisna her birinin buradan payına düşeni almasını temin etmek boynumuzun borcudur. Milletimiz bizi bunun için Cumhurbaşkanı yapmış, bunun için ülkeyi yönetme yetkisini ve sorumluluğunu bize emanet etmiştir. Bu emanetin gereğini yerine getirmek için arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜNE ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda “Kurban Bayramı tatilini takip eden günler ile 15 Temmuz arasındaki çarşamba ve perşembe günlerinin idari izin kapsamına alınacağının haberini sizlerle paylaşmak istiyorum.” ifadesini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir