Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kripto para açıklaması: Sıcak bakmıyorum

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde düzenlenen "Kütüphane Söyleşileri" kapsamında farklı şehirlerden gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kripto paralarla ilgili çalışmalar sürüyor. Ben kripto para olayına sıcak bakmıyorum." dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘dan kripto paraya sıcak bakmadığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen “Kütüphane Söyleşileri” kapsamında farklı şehirlerden gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ırkçı provokatör Ümit Özdağ’a: ‘İstihbaratçı artığı…’

ELON MUSK İLE NE GÖRÜŞTÜ?

Kripto paralar ile ilgili görüşü ve Elon Musk ile görüşmesinin detayları sorulan Erdoğan, Musk ile daha çok uzaya gönderecekleri uzay aracı ile alakalı konuyu görüştüklerini belirterek, “O konuda müşterek hareket edebiliriz şeklinde bir yere vardık.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Millet Bahçesi ayarı: ‘Mustafa Kemal’in itleri’ diyenlerden…’

“KRİPTO PARAYA SICAK BAKMIYORUM”

Erdoğan, “Kripto para konusunda arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Mecliste bunun müzakeresi yapılıp ona göre adımlarımızı atacağız. Doğrusu benim kanaatimi soracak olursanız, ben kripto para olayına sıcak bakmıyorum. Arkadaşlarımız çalışmalarını yaptıktan sonra da adımlarımızı atacağız. Yani birini zengin birini fakir yapacak olan bu tür araçlarla adım atmanın doğru olmadığına inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir