Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gülşen ve Ahmet Şık tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda şarkıcı Gülşen ve TİP Milletvekili Ahmet Şık hakkında konuştu.

featured

Şarkıcı Gülşen’in imam hatiplilere yönelik sözlerine ve TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık’ın “AK Parti kapatılacak, hepsi yargılanacak” çıkışına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İmam hatiplerimizle ilgili hakaretlerin havada uçuşmasının arkasında nobranlık var. Kimilerinin partimizin kapılarına zincir vurma fikirlerinin arkasında faşist fikirler var” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Samsun’da kuruluşundan bugüne görev yapmış tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hizmet bayrağını yükseğe taşımak için gayret gösteriyoruz. Türkiye’ye yatırım kazandırarak, ülkemizi güçlendirerek güvene layık olmaya çalışıyoruz. Gençler, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kutladık. Perşembe günü öğretmenlerimizin atamasını yaparak, görev yerlerine uğurladık. Pazartesi de Kabine toplantımızı gerçekleştireceğiz. Salı günü de Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan’a gideceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’nin kirli senaryolarına tepki: Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız!

“TEKNOFEST’İ GÖRÜP GURURLANMAMAK ELDE DEĞİL”

Küresel ölçekli yaşanan sıkıntılara rağmen var gücümüzle çalışıyoruz. Buraya gelmeden önce iftihar verici bir programa iştirak ettik. Türkiye’nin girişimcilik ruhu bu yıl Samsun’da. Türkiye’nin nerelere geldiğini görme imkanı bulduk. Bir zamanların CHP’sinin koyduğu takozlar kalkınca bu millet nelere muktedir onu gösterdik. Teknofest’i görüp de gururlanmamak elde değil. İktidara geldiğimizde yerli milli üretim yüzde 20’ydi şimdi yüzde 80. Bu durarak, yatarak olmuyor Bay Kemal çalışarak oluyor. Ama sağolsun Teknofest’e turistik seyahat yapmış. İnşallah ilham almıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir