Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 3600 ek gösterge müjdesi: Meseleyi çözdük, yarın açıklayacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge ile ilgili "Memurumuzun ve emeklilerin tamamını ilgilendiren bir formülle bu meseleyi çözdüğümüzün müjdesini paylaşmak istiyorum." dedi.

featured
Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam’da düzenlediği AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın son gün çalışmalarına katıldı. ( Ali Balıkçı - Anadolu Ajansı )

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge konusunu çözdüklerini, detaylarını yarın açıklayacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesindeki bir otelde düzenlenen AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında konuştu.

“MEMUR VE EMEKLİLERİMİZİN TAMAMINI İLGİLENDİREN BİR FORMÜL”

Uzunca bir süredir, çalışan ve emekli memurlarla ilgili 3600 ek gösterge hazırlığı yürüttüklerini hatırlatan Erdoğan, nihayet bu çalışmayı tamamladıklarını ve Meclisin takdirine sunma safhasına getirdiklerini bildirdi.

Erdoğan, “Yarınki Kabine Toplantımızın ardından yapacağımız Millete Sesleniş konuşmamızda bu hazırlığı detaylarıyla anlatacağım. Bugün burada sadece daha önce söz verdiğimiz 4 meslek grubunu değil 5 milyonu aşkın memurumuzun ve emeklilerin tamamını ilgilendiren bir formülle bu meseleyi çözdüğümüzün müjdesini paylaşmak istiyorum.” ifadelerini kullandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir