Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı vermişti! Ucuz et satışı için tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatını verdiği Tarım Kredi marketlerinde indirimin tarihi belli oldu. Tarım Kredi, marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi’den itibaren indirimli fiyat uygulamasına geçileceği duyurdu.

featured

Ucuz et satışı için tarih resmen belli oldu. Tarım Kredi, marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçileceği duyurdu.

“40’A YAKIN ÜRÜNDE SÜRATLE İNDİRİME GİDİLECEK”

Bu piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. Sadece ette değil Tarım Kredi’nin diğer ürünlerinde de özellikle 20, 30, 40 çeşit üründe de süratle indirime gidecek. Talimatımız şu başa baş noktası sen kar amacıyla çalışmayacaksın. Sen benim vatandaşımı koruyacaksın. Ve şimdi Tarım Kredi Kooperatifi de çalışmalarını hızlandıracak.

“TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MARKETLERİ KAR AMAÇLI KURULMADI”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında, Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait marketlerin kar amaçlı kurulmadığını belirterek, fiyatların düşürülmesi talimatını verdi.

Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin kar amaçlı kurulmadığının altını çizerek, “Fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin” ifadelerini kullanmıştı.

Ucuz ete talep patlaması yaşandı

ET VE SÜT KURUMU’NDA KUZU ETİNE YÜZDE 25 İNDİRİM YAPILDI

Kuzu eti fiyatlarında yüzde 25 indirim yapıldı. Et ve Süt Kurumu’ndan (ESK) yapılan açıklamada indirim sorası gövde kuzu 129,75 liradan 98 liraya, kuzu pirzola 181,50 liradan 137 liraya, kuzu gerdan 114,50 liradan 86 liraya düştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir