Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asgari ücretle ilgili en kısa sürede müjde vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili yeniden çalışma yapılacağını ve kısa sürede müjdeli haberi duyuracağını söyledi.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret için yeniden bir değerlendirme yapılması talimatı verdiğini belirterek, “İnşallah en kısa bir sürede müjde vereceğiz.” dedi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ardından millete seslendi:

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. ( Mustafa Kamacı – Anadolu Ajansı )

ASGARİ ÜCRETTE ARTIŞ: EN KISA SÜREDE MÜJDE VERECEĞİZ

“Asgari ücreti artırarak, işverenlerin de omuzlarındaki yükü kaldırarak adil bir yükseliş yapmıştık. Bunun için Çalışma Bakanlığımızdan işveren tarafıyla görüşülerek asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Böylece yapılan artışın istihdamda herhangi olumsuz bir etkiye yol açmasına izin verilmeyecektir. İnşallah en kısa bir sürede müjde vereceğiz.

“ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Amacımız enflasyon oranı kaç olursa olsun, hiçbir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığı altında ezilmesine müsaade etmemektir. Detaylarını açıklayacağımız bu çalışmanın emeklilerimize ve çalışanlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. NATO görüşmelerinden döner dönmez açıklayacağım.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir