Çukur’un ardından başlayacak Üç Kuruş dizisinin ilk oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu oldu!

featured

113. bölümüyle final yapan sevilen Çukur’un ardından başlayacak olan Üç Kuruş dizisinin ilk oyuncusu belli oldu. Taner Ölmez’le görüşülen diziyle Uraz Kaygılaroğlu el sıkıştı.

Pazartesi akşamı 4 sezonluk macerası son bulan Çukur dizisinin ardından Ay Yapım Üç Kuruş adlı yeni projesini çekeceğini açıkladı. Yine Show TV’de ekrana gelecek diziyi Çukur’un yönetmeni Sinan Öztürk çekecek.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Taner Ölmez’le görüşülen diziyle Uraz Kaygılaroğlu’nun el sıkıştığı ortaya çıktı. Son olarak Sefirin Kızı’nda rol alan Kaygılaroğlu bu yaz boyu Erşan Kuneri dizisinde de kamera karşısına geçecek.

Başrolde 3 erkek oyuncu olacak

Ay Yapım tarafından Çukur’un yerine Üç Kuruş adlı bir dizi hazırlandığı ve dizinin başrollerinde 3 erkek oyuncunun yer alacağı öğrenildi. Dizinin başrolü için görüşülen erkek oyunculardan birinin ise Medcezir ile çıkış yakalayıp, Mucize Doktor ile de akıllara kazınan Taner Ölmez olduğu kaydedildi.

Son olarak Sefirin Kızı dizisi ile ekran karşısına çıkan Uraz Kaygılaroğlu’nun birden fazla yapımda anıldı. Camdaki Kız dizisinde boy göstereceği beklenen oyuncudan bomba açıklama geldi. Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinde oynayacak.

Çukur bitti, Üç Kuruş geliyor! Yamaç ve Sena Üç Kuruş’ta rol alacak mı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir