“Kadın teröristi vuran asker görevden alınsın” kampanyasına doğru gidiyoruz

Emine Bulut gibi, Şule Çet gibi vahşice katledilen kadınlarımız için gösterilen duyarlılığa aynen katılıyorum. Suçlular en ağır cezaları alsın ve o ceza ibret olsun ki tekrarı yaşanmasın.

Kadına şiddet konusunda duyarlı olmak zorundayız. İnsanlık bunu gerektirir. Ama Türkiye’de her konu gibi bu da maalesef çığrından çıkmaya başladı.

Gidişat şu olacak diye endişe ediyorum:

“Cudi Dağı’ndaki çatışmada kadın teröristi vuran asker görevden alınsın”

Evet, böyle sosyal medya kampanyaları ile yakında karşılaşabiliriz! Kadın hiç mi suçlu olamaz? Türkiye’deki bu ahmaklık seviyesine varan duyarlılığı terör örgütleri keşfetti. Kadınları ön plana sürerek güvenlik güçlerimiz aleyhine algı operasyonlarına başladılar. Çünkü bu kadar aptal ve sosyal medyada linç için tetik başında “hazır ol”da bekleyen, araştırmayan, sorgulamayan, boş  bir kitleyi başka yerde bulamazlar.

Kadıköy’deki en son yaşanan olayın videosuna baktım. Polise direnen ve saldıran bir kadın, polis tarafından gözaltına alınmaya çalışılıyor. Kadının amacı ne? Neden maske takmıyor? Polis uyardığında neden maskesini takmak yerine polisle kavga ediyor?

Yanında kameraya alan arkadaşıyla sosyal medyada dikkat çekme amaçlı bir ucuz reklamda polisi kullandılar gibi duruyor olay…

O videoyu yayınlayıp o iki polisimize hakaretler savuran tiplere de baktım:

PKK geçen hafta 12-13 yaşlarında 14 tane kız çocuğunu dağa kaçırdı. 14 anne evinde ağlıyor. Kız çocuklarının akıbetleri belli değil. Tecavüze mi uğruyorlar, kaçarken yakalanıp infaz mı edildiler bu kitlenin umrunda değil. Onlar gibi kaç tane kız çocuğu, kadın PKK’nın elinde neler yaşıyor, bu kitle bunların üstünü kapatma derdinde.

Ama maskesini takmayarak insanların hayatını tehlikeye düşüren, polis uyardığında polise direnen, gözaltına alınmak istediğinde polise tekme atan maksadı belirsiz bir kadın Türkiye’nin gündeminde!

Ve o kadın yüzünden polislerimiz linç ediliyor. Linç eden kim? PKK’nın geçen haftalarda dağa kaçırdığı 14 kız çocuğuna ses çıkarmayan, HDP milletvekilinin tecavüz ettiği kadına duyarsız kalan  “kadın hakları savunucuları”

Yok öyle yağma!

Kural tanımayan, polisimize hakaret eden, tekme atan o şarlatanın piyasa artırma reklamı için o iki şerefli Türk polisine “kadına şiddet var” diye saldıranlar hadlerini bilsinler! Sizin amacınız kadının hakkını korumak değil, Türk polisinden intikam almak!

Bence orada polis görevini eksik yapmıştır.

Çünkü polise, askere el kaldırmanın ne cinsiyeti ne de yaşı olur. O el anında kırılmalıdır!

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir