Cübbeli Ahmet: HDP’ye oy verenleri vatandaşlıktan çıkarın

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son sohbetinde "PKK militanlarını destekleyen ve bölünme niyetiyle HDP'ye rey verenleri vatandaşlıktan çıkarmazsanız vatanın bütünlüğünü sağlayamazsınız ve bölünmeyi önleyemezsiniz!" dedi.

featured

Cübbeli Ahmet Hoca, HDP seçmeni için “Rey verenlerin bütün ellerini iptal eylesin, kurutsun.” dedi.

Halk arasında Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Youtube hesabında yayınlanan son videosunda HDP’yi hedef aldı. Cübbeli videosunda son dönemlerde şehitlerin artışına değinerek PKK’yı eleştirirken HDP’yi de hedef aldı.

“REY VERENLERİN ELLERİ KURUSUN”

Cübbeli konuşmasında HDP için, “Allah partilerini ilhak eylesin. Rey verenlerin bütün ellerini iptal eylesin, kurutsun. Allahım yüzde 10 yüzde 11 reylerini sıfırın altında bilmem kaç dereceye Rabbim inzal eylesin. Allah’ım bütün belaları onların üzerine takdir eylesin, irsal eylesin. Yahudi’ye çalışıyorlar. O Saadet o DEVA da onlara çalışıyor” dedi.

Cübbeli Ahmet, Youtube’de yayınlan videosunu ise şu sözlerle paylaştı:”Pkk Militanlarını Destekleyen ve Bölünme Niyetiyle Hdp’ye Rey Verenleri Vatandaşlıktan Çıkarmazsanız Vatanın Bütünlüğünü Sağlayamazsınız ve Bölünmeyi Önleyemezsiniz!”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir